Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: RadiusFuel

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zadávejte si prostřednictvím vašeho kapesního počítače informace o každém čerpání paliva vašeho automobilu a RadiusFuel pro vás obstará všechny důležité statistické výpočty včetně přehledných grafů. Díky této aplikaci již nebudete nuceni nosit po kapsách účtenky za benzín ani si nebudete muset pamatovat poslední stav tachometru. Vaše náklady na provoz automobilu budete mít vždy po ruce.

    Autor :: Radius
    Překlad :: plně lokalizováno, na webu autora je k dispozici zaZIPovaný CAB.
    Zařízení :: Pocket PC 2002

    [IMG]/img/forums/RadiusFuel.png[/IMG]
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Něco takového jsem hledal, vše mám psáno v notesu v kaslíku auta, tak jsem si to stáhnul, že si to všechno přepíšu, ale nefunguje mi to. Když zadám údaje o novém čerpání, tak se mi po stisku OK nic nestane a okno zůstane otevřené. Co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Kontaktujte autora, bude rad za spolupraci
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    23

    Tento programek pouzivam. Je opravdu dobrej. Mohu jen doporucit. Uz si nemusim schovavat uctenky jako doposud.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Jo, taky to už ňákej ten měsíc používám. Paráda.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Citace Původně odesláno od Bud
    Něco takového jsem hledal, vše mám psáno v notesu v kaslíku auta, tak jsem si to stáhnul, že si to všechno přepíšu, ale nefunguje mi to. Když zadám údaje o novém čerpání, tak se mi po stisku OK nic nestane a okno zůstane otevřené. Co s tím?
    Prográmek je asi časovaná bomba, mě fungoval 14 dní a teď se chová stejně. Nebo, že by to byl Shareware?
    Zvláštní je výpočet průměrné spotřeby. Po doplnění nádrže na plnou (52 l), ujetí 300 km a dočerpání 20 l, vypočetl průměr na 16,67 l (správně by mělo být 6,67 l). Přičetl tedy i tu předchozí plnou. Nebo dělám někde chybu ? Snad se má založit počátek nějak jinak ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    0

    chyba je již opravena v nové betě. kontaktujte podporu.NUNY
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    16

    Halo halo, tady Radius

    Velmi se omlouvam vsem, kteri maji neprijemnosti, ale bohuzel nemam zatim moznost testovat na jine platfome nez PPC 2002. Prosim tedy vsechny, kteri maji JAKEKOLIV potize nebo dalsi napady, aby skutecne psali na adresu mailove podpory (najdete v menu Soubor / O aplikaci). Zatim stiham a odpovidam vsem, kteri se ozvou. Potize s vypoctem spotreby budou vyreseny v dalsi verzi tim, ze bude mozno volit typicky zpusob cerpani (do prazdne nadrze nebo plnou). Taky pridam lokalizaci do slovenstiny, norstiny, nemciny, francouzstiny a portugalstiny. Nasel jsem i chybku prave pri ukladani zaznamu, tak snad pomuzu vsem, kteri s tim maji problem. Na pozadani zaslu nejnovejsi alpha verzi (1.2 alpha) s moznosti zapnout ladici vypisy, coz muze pri reseni pomoci. Kazdopadne: RadiusFuel je 100% freeware, ale budu velmi rad, pokud na http://radius.webpark.cz/radiusfuel budete hlasovat, kolik byste byli ochotni zaplatit. Vyvoji venuji temer veskery svuj volny cas, tak budte milosrdni

    .:: Radius ::.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Bud
    Něco takového jsem hledal, vše mám psáno v notesu v kaslíku auta, tak jsem si to stáhnul, že si to všechno přepíšu, ale nefunguje mi to. Když zadám údaje o novém čerpání, tak se mi po stisku OK nic nestane a okno zůstane otevřené. Co s tím?
    Je zajímavé, že v angličtině mi to dělalo přesně totéž, když jsem parametry přenastavila na českou verzi, najednou to funguje (alespoň zatím).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Ivana Švejdová
    Je zajímavé, že v angličtině mi to dělalo přesně totéž, když jsem parametry přenastavila na českou verzi, najednou to funguje (alespoň zatím).
    Jaký máte na svém PDA operační systém? Předpokladám Windows Mobile 2003, z jiných systémů mi zatím nikdo chyby nehlásil.

    Díky
    .:: Radius ::.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    5

    Předpokládáte správně.
    (Ale když mi to česky funguje, tak mi haprující anglická verze - zvlášť u programu zdarma - nijak nevadí.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Ivana Švejdová
    Předpokládáte správně.
    (Ale když mi to česky funguje, tak mi haprující anglická verze - zvlášť u programu zdarma - nijak nevadí.)
    Přesto bych vás chtěl požádat, zda byste mi nenapsala na adresu již výše zmiňované emailové podpory. Zaslal bych vám, pokud souhlasíte, alpha verzi 1.2, která by měla problém řešit. Potřebuji se totiž ujistit, že jsem tu chybu skutečně odstranil. Předem děkuji.

    .:: Radius ::.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    16

    Nová verze RadiusFuel 1.2
    Právě byla uveřejněna nejnovější verze produktu. Obsahuje opravu chyb (hlavně pro Windows Mobile 2003) a několik vylepšení. Najdete ji na adrese http://radius.webpark.cz/radiusfuel

    .:: Radius ::.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    24

    Nejdou mi zobrazit grafy. Kdyz kliknu na ComboBox nad grafem, tak se rozvine roletka, prekryje graf a ten uz se neprekresli. Nepomuze ani klikani na jednotlive radky, enter na klavesnici, kliknuti OK a znovu, proste nic.

    U nekterych cerpani nezadavam tachometr protoze ho nevim. Zda se ze vypocet si s tim neporadi ale stoprocentne to nedokazu rict protoze nevidim grafy.

    John the Long
    MDA1, PPC 2002
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Nejdou mi zobrazit grafy. Kdyz kliknu na ComboBox nad grafem, tak se rozvine roletka, prekryje graf a ten uz se neprekresli. Nepomuze ani klikani na jednotlive radky, enter na klavesnici, kliknuti OK a znovu, proste nic.

    -- Mám ten samý problém ve WM2003/h5550.
    Aifel
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední