Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 42 z 42 PrvníPrvní ... 32404142
Zobrazené výsledky: 616 až 629 z 629

Téma: TT6

  1. #616
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Sam ne. Musis ji otocit systemove.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #617
    generator_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od boby6k
    zdravím, umí TT6 otočit obrazovku?
    Lze take pomoci Appluncher.exe nastavit otaceni pri spusteni.
    Jenom TT6.03 je na LANDSCAPE strasne pomala. Mapy se trhaji ...

    http://66.102.9.104/search?q=cache:wds9EWvN0Z8J:birdie.porcus.cz/item/spousteci-utilita-pro-windows-mobile-pocketpc+tomtom+oto%C4%8Den%C3%AD&hl=cs&ct=clnk&cd =2&gl=cz&lr=lang_cs
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #618
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    Ahoj,

    mám HP iPAQ HW6915 - TomTom 6.21 - jede úplně normálně! A pár rozdílů oproti 6.03 tam je - ne funkčních, ale designových.

    Otočit obrazovku na HW6915 ani pomocí té utilitky nejde - pokud někdo umí poradit - díky předem.

    Neuměl by někdo také poradit, kde bych našel pro TomToma mapu Nepálu? Díky

    Bdz
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #619
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od Bedza
    mám HP iPAQ HW6915 - TomTom 6.21 - jede úplně normálně! A pár rozdílů oproti 6.03 tam je - ne funkčních, ale designových.
    To je pořád dokola, "normálně" jede těžko, pokud se neprodává, a veřejně propagovat na tomhle fóru warez, když ještě i před přidáním příspěvku je nahoře důležité červené upozornění, to už je mimo moje chápaní :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #620
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    53

    Zdravim,
    tak jsem byl s Tomtome na Slovensku a stala se mě zajímavá a nemilá vec, (tedy krome toho, ze slovaci staveji evidentně rychleji než Tomtom stíhá aktualizovat mapy) prostě se mě smazala mapa. Kompletni obsah byl fuc a dodnes jsem nepochopil jak k tomu doslo. Nepovedlo se to už někomu také??
    Mějte se Michal
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #621
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    A mal si zaplatenú dialničnú zámku? Ak nie,tak vtedy sa maže obsah máp.
    Ale nie to bola švanda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #622
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    53

    Neměl a nabyl jsem dojmu, že osobáky u Vás známky mít nemusí. Aspoň to nebylo nikde napsáno :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #623
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Hm no len potom aby si nedopadol ako tych 219 cudzinov,ktori za jeden den museli zaplatit 10 nasobok rocnej znamky na rychlostnej komunikacii medzi Zvolenom a B.Bystricou Idu nase za.ky zelene po tych znamkach,idu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #624
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    0

    PROSÍM - vybírám navigační SW a potřeboval bych info...

    Mám ASUS A716, GPS Evolve (čip MediaTek) připojenou přes BT.
    Bude v této kombinaci TomTom funkční? (konkurenční iGo mi na A716 nejde spustit...)

    Jaká je licenční politika TomTom (iGo je na kartě, která nelze kopírovat, ale lze přenášet z jednoho zařízení do jiného) - TomTom je na tom prý jinak - je vázaný na zařízení. Jak vypadá situace chci li používat TomTom na dvou zařízeních? Jak řeší situaci v případě, že si koupím nové zařízení (např. PDA) a chci do něj instalovat TomTom (který jsem dosud používal na starém PDA)?

    Díky za pomoc.

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #625
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Áno, stejně jako se k přečtení manuálu odhodláváme až v případě, kdy při uvádění zařízení do chodu selžou všechny náhodné postupy, sháníme potřebné informace o licenci všude možně, hlavně ne tam, kde ji lze nejspíše očekávat .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #626
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Docent
    Áno, stejně jako se k přečtení manuálu odhodláváme až v případě, kdy při uvádění zařízení do chodu selžou všechny náhodné postupy, sháníme potřebné informace o licenci všude možně, hlavně ne tam, kde ji lze nejspíše očekávat .
    NO PAK TEDY SORRY - trapně jsem se domníval, že je zde "fórum" - místo tichých rozhovorů těch co ví s těmi co neví ... :sarcastic:
    Jestli se tu nevědoucí nesmí zeptat-pak nechápu k čemu to tu je?

    Samozřejmě, že jsem byl na stránkách - ale tam jsem se moc nedozvěděl. Narozdíl od iGo (paměťová karta v průsvitném obalu) ani netuším, co se skrývá v krabici s TomTom - je tam paměťová karta? CD? ... nebo snad jen poukázka s kódem na stažení z webu???

    Takže jsem se zeptal jak je vůbec TomTom distribuován a jak je to s přenositelností na jiné zařízení ... A TO SE MILÝ DOCENTE V EULA N E D O Č T E Š ! ! ! ! - nechci ten SW krást, pirátsky kopírovat ani nic podobného ... jen mně zajímá, jaké je technické řešení (iGo prostě funguje jen na originální kartě, kterou je ale možno přenést kamkoli) - to je řešení kterému rozumím .... a TomTom????

    ALE UŽ SE ZASE PTÁM A TO SE TADY PŘECE NESMÍ!!!!


    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #627
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Jo tak to sorry, já si pořád neuvědomuju, že existují buď neschopní nebo líní jedinci, kteří nedokáží formulovat dotaz pro Google, napsat ho nahoru do okénka, zmáčknout "Hledat" a teprve když nic nenajdou, tak se ptát...
    Takže jsem to zkusil za tebe, napsal jsem tam "TomTom licence", vyplivlo to řadu odkazů, třeba tenhle, a tam se píše např.:

    "Licence se váže na zařízení, v balení je kartička s "product code" + ID PDA, které se ti zobrazí po nainstalování mapy, zadáš na stránkách www.ttcode.com, kde se ti vygeneruje kod vazaný na PDA."

    A o tom, zda lze či nelze TomToma používat na dvou zařízeních, se v té licenční smlouvě mluví, dokonce česky... Zvládneš to nebo sem mám zkoupírovat tu jednu větu?

    Proč se snažit sám, jednodušší je se po 1001 zeptat na věc, která už se tu 1000x probírala, on se vždycky najde blbec, který po 1001 odpoví, co : ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #628
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    0

    1. Nechci a nebudu se dál dohadovat - toto je mé poslední vyjádření k této diskusi. Jen jsem myslel, že se zde mohu dozvědět něco, co mi pomůže se správným výběrem navigačního SW pro můj PDA. Omlouvám se za to, že v této oblasti jsem nováčkem... ops:
    2. "vyplivlo to řadu odkazů" - a to je právě to - nemám možnosti ani čas hledat to ve stovkách odkazů
    3. "Licence se váže na zařízení" - no to je právě to co jsem psal - a co když si koupím nové PDA - musím opět kupovat TT? - Ale to jsem se stejně nedozvěděl.
    4. Ano v EULA se píše, že lze provozovat jen na jednom zařízení - ale můj dotaz byl jiný - postup při výměně PDA....
    5. Nepovažuji zde nikoho za "blbce" - snaha byla spíše se dozvědět něco od stávajících uživatelů a to z toho důvodu, aby nedopadl jako s konkurenčním navigačním SW - který se prostě na mém PDA nerozjel a nedozvěděl jsem se proč.... (ano moje PDA není v kompatibility listu - ale tam zdaleka nejsou všechna PDA na kterých to funguje...)
    6. Snažím se najít někoho, kdo provozuje kombinaci Asus A716 s nějakým navigačním SW - právě z důvodů uvedených v bodu 5. této odpovědi

    7. Pokud máš pocit, že tě mé dotazy obtěžují, tak je PROSÍM nečti....

    Děkuji za pochopení

    EDIT by MODERATOR
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #629
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    TO Vahač.X:

    Tak si opravdu myslím, že už toho bylo až moc. Za prvé, necituj předchozí příspěvky - pokud chceš přispívat na toto fórum, nejprve si, prosím, přečti Pravidla pro diskutující (aktualizace 14.7.2005).

    ad1. právě proto, že jsi v této oblasti nováčkem - fórum je tu proto, aby jsi ho četl a něco se z něho dozvěděl - dosud nezodpovězené věci je možné postnout a čekat, zda někdo odpoví / zná řešení

    ad2. nikdo po Tobě nechce, aby jsi procházel stovky odkazů - věř tomu, že to Docent také nenašel na 20. stránce Googlu

    ad3. odpověď sis napsal sám - pokud ji tam nevidíš, tak si to po sobě ještě nekolikrát přečti

    ad4. viz ad3.

    ad5. pokud zařízení není v compatibility listu, může vzniknout jakýkoli problém při jakémkoli upgradu (i pokud to v souč. buildu jede v poho)

    ad6. viz ad5.

    ad7. viz všechny mé reakce dohromady

    Doufám, že tímto již skončila tato přestřelka, kterou jsem celou tu dobu mlčky pozoroval. Ve středu to tu promažu od tohoto balastu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 42 z 42 PrvníPrvní ... 32404142