Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 32 z 42 PrvníPrvní ... 223031323334 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 466 až 480 z 629

Téma: TT6

  1. #466
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Citace Původně odesláno od Jason
    Testuji TT 6.010 a docela mi vadí zúžený obraz, který způsobuje na pravé straně kolmý pruh s funkcí "Doprava". Dá se to nějak v nastavení zrušit? Díky
    Tak už jsem na to přišel... nastavení "Doprava"....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #467
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    Citace Původně odesláno od Jason
    Tak už jsem na to přišel... nastavení "Doprava"....
    prosim te, v nastaveni zadnou dopravu nemam, jen na prvi obrazovce tomtom doprava, ktera rekne, ze se nemuze spojit ... kde se to tedy vypina ? dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #468
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Citace Původně odesláno od jaja01
    Citace Původně odesláno od Jason
    Tak už jsem na to přišel... nastavení "Doprava"....
    prosim te, v nastaveni zadnou dopravu nemam, jen na prvi obrazovce tomtom doprava, ktera rekne, ze se nemuze spojit ... kde se to tedy vypina ? dik
    Aby ti to chodilo musíš mít nastavený účet... já ho nemám, proto jsem to chtěl zrušit. Zobrazení se vypne ťuknutím na " Doprava Tomtom" a po otevření na " Vypnout dopravu".
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #469
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    jenze me po tuknuti na doprava jen rekne, ze se nemuze spojit a tim to hasne :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #470
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    A máš na displeji při navigaci ten modrej pruh v pravo kolmo dolů?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #471
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    prave ze mam a protoze je mi na nic, chtel bych ho vypnout, jenze tam takovou volbu jaky to nemam :-( verze taky 6.010

    koukal jsem do registru, tam nic neni ... hele, neposlal by jsi mi abych testnul navigator.cfg ? z \program files\navigator ... dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #472
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    mam pocit, ze to za nejakou dobu zmizi samo -zkus nekolikrat zapnout a vypnout TT.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #473
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    95

    Citace Původně odesláno od jaja01
    jenze me po tuknuti na doprava jen rekne, ze se nemuze spojit a tim to hasne :-(
    No nevím. Podle mě ťukáš přímo na ten pruh napravo. Ale vypnout ji musíš v Hlavní nabídce, str. 1/3 - Doprava Tom Tom. Tam je ikona Vypnout dopravu. V manuálu to je popsané.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #474
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    no to by bylo fuckt zajimave ;-)

    myslim, ze uz jsem ho od te doby, co ho mam zapinal a vypinal docela hodnekrat, ze by to casem zmyzelo samo ???

    to baharis: jak uz jsem psal, ja kdyz kliknu na tomtom doprava (1/3 menu), tak mi to akurat rekne, ze se nemuze bezdratove spojit a tim to skonci, zadna moznost vypnuti tam neni ...


    muze mi prosim nejaka dobra duse, ktera ma ten pravy pruh vypnutej sem dat soubor navigator.cfg ? dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #475
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    95

    Ještě udělej jednu věc. V Hlavní nabídce na str. 3/3 v Služby TomTom PLUS vypni Bezdrátová data.

    EDIT: Pomohlo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #476
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Nebo to zkus, až budeš mít PDA spojený s počítačem přes AS, pak by to mohlo jít přenastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #477
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    nevypnu, v sluzby tt plus (3/3) mam volbu zapnout bezdratova data zasednutou, takze nezapnutou ... mam n35, ten zadnou moznost spojeni (krome infra ;-) ) nema ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #478
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    95

    Běž si do SZ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #479
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    262

    2 storm8: jak to myslis ?

    edit: diky baharisovi a jeho cfg souboru uz mi to jde vypnout, over
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #480
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Jestli to bylo na me, tak, ac jsem to mel vypnute, ten dopravni pruh se mi zobrazoval. Nejak jsem to neresil, protoze mi TT6 prijde jeste takovy neodladeny. A po nekolika dnech ten pruh zmizel. Sam.

    Citace Původně odesláno od jaja01
    no to by bylo fuckt zajimave ;-)

    myslim, ze uz jsem ho od te doby, co ho mam zapinal a vypinal docela hodnekrat, ze by to casem zmyzelo samo ??? dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 32 z 42 PrvníPrvní ... 223031323334 ... PosledníPoslední