Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Aktivace BT

  1. #1

    rds rds je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    15

    Nevite jak nastavit aktivovani BT po spusteni iGO2006 tak jak to dela napr. TT5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    Tak s tim problem nemam, standardne mam vypnuty BT a iGo si BT zapne a pripoji. Provedl si standardni detekci GPS?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    rds rds je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    15

    ne nastavil rucne, detekce me nic nenjde,musim zapnout pred spustenim BT aby to jelo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    hmm, to bude asi ten problem, zrejme si igo na tvym aximu neumi zapnout BT ... axim ma "standardni" widcomm BT stack?
    pokud uz mas zapnuty BT tak ani pak nefunguje detekce?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    rds rds je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    15

    zapnu BT, pustim iGo, detekce najde GPS. Zapnu iGo bez aktivace BT a nejede.
    jinak mam standart BT s A01 ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Pokud ti iGO automaticky nezapne bluetooth tak muzes vyuzit programek ozBT. Tady je o nem thread .... ozBT - automatický Bluetooth spínač pro PocketPC.

    Pokud nekdo rika, ze mu to jede a nekdo zase, ze nejede. Problem je vzdy (i u jinych softwaru) v operacnim systemu. Ten ma bud Microsofti BT stack a nebo Widcomm/Broadcomm BT stack.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    rds: To mate pekne starou ROMku, uz je A12 (asi 4. v poradi), nehlede na to, ze existuje projekt WidComm pro Delly X50/X51 s WM5. Mam obavy, ze si iGO dokaze poradit se zapnutim pouze pomoci Widcomm BT stacku...

    Otazkou vsak je, proc BT vypinat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    rds rds je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    15

    beecher: mam protoze se me to nechce cely reinstal.

    asi vim proc to nejde, iGo me totiz komunikuje pouze pres HW BT port a ne pres BT Stack..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    Beecher: ja treba BT vypinam kvuli ty modry LED, ktera je v noci celkem otravna
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    rds rds je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    15

    tak jsem instalnul WidComm a stejne to nezapne
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    Otazka je, jestli mas Widcomm nebo MS BT stack ... a co ta utilita ozBT? Ta je sice jen pro WM2003, ale zkusit to muzes ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    rds: Jak jsem jiz pravil, BT neni treba na Dellech vypinat, nic to skoro nezere...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. aktivace GPS na HTC P3300
    Od uvidise v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2007, 21:26
  2. aktivace map
    Od dvalaska v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-04-2007, 01:27
  3. TomTom - aktivace
    Od z00m v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 12:38
  4. Aktivace WisBar skinů?
    Od Ignis v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-01-2004, 10:47