Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Alternativní program na focení, nebo alespoň vypnutí zvuku?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Ten zvuk při vyfocení fotky je pro mě velice nevhodný. Dá se nějak vypnout? Třeba pomocí registrů? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Ahj. Nevím jak u Mia, ale já mám v MDA2 v nastavení foťáku možnost zakázat zvuk při pořízení "fotografie".
    Ale taky je zde možnost, že to zakázat nejde, a to z důvodu ochrany osobních práv foceného. Tedy, aby si nemohl někoho vyfotit tak aby o tom nevěděl. Ten zvuk by ho měl upozornit. :sarcastic:

    ad. registry. Někde to asi bude, ale s tím ti nepomůžu, neboť se to bude lišit dle výrobce přístroje.

    EDIT: tak zkus kouknout do HKCU\ControlPanel\Sounds
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Normálně to vypnout nejde, v některých mobilech to taky nejde. Každopádně v těch registrech by to určitě mělo jít, jenže tam určitě nebude složka Camera, ale nějaký nesmysly, aby to nebylo tak jednoduchý změnit. Já jsem to nenašel, ale někde to být musí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    Laický návrh: a nešel by prostě editovat příslušný soubor se zvukem? Jestli je to nějaký wav nebo něco takového tak ho ztišit nebo nahradit "tichem" se stejným názvem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Tak jsem hledal.
    1)V registrech je to v \\\registry\HKLM\System\Pictures\Camera\OEM\, dají se tam měnit zvuky a hlasitosti(třeba odpočítávání), ale i když jsem měnil zvuk při vyfocení snímku, nepomohlo to, je to nějak zabezpečené.
    2)wav je ve windowsu pod názvem shuttersound.wav a samozdřejmě nejde odstranit ani přejmenovat ani nahradit.
    Chtělo by to nějakej fígl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Zkus to v bezpečném režimu (např součást SPB pocket plus), někdy také stačí zkopírovat do windows soubor stejného jména a přepsat tak ten původní. On tam zůstane, ale systém používá ten nový. po smazání se zase objeví ten původní. Nejde smazat z důvodu že je pravděpodobně součástí ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    VYŘEŠENO: Nakopírujte tento soubor ShutterSound.wav do windowsu, přepište(Mio se ani nezeptá jestli chcete nahrazovat, sám přepíše) původní soubor. Pokud budete chtít znovu obnovit zvuk vyfocení, pouze smažte ShutterSound.wav z windowsu( standartní ShutterSound.wav se okamžitě obnoví z ROM a pak už zase nejde smazat).
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Ten soubor tam vložit nejde!
    Prostě se přepsat nenechá!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Puvodni soubor prejmenuj (nejde smazat) a pak tam nahraj novy
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Nejde ani přejmenovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od ika
    Nejde ani přejmenovat.
    Zkoušel jsi to v Total Commanderu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    79

    Normálně přes PC mi to taky nejde, ale přímo v miu File explorerem to jde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Citace Původně odesláno od ika
    Nejde ani přejmenovat.
    Ano. Ale přes total commander to nahradit jde. Podle mě to není přepsání souboru, ale něco spešl. Protože je divný že když se potom tenhle prázdný wav smaže, je tam zase ten starý. Hlavní je že to jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Tak je to vyřešený.
    Nainstalovat total commander přepsat soubor ve win a hotovo.
    Díky všem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jde schovat nebo alespon zmensit kurzor ?
    Od vladas_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-12-2007, 06:45
  2. Navigace nebo alespon mapy Indonesie
    Od Cony_ce4you v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-09-2006, 10:48
  3. Vypnutí zvuku při přijmutí FLASH SMSky
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 16-03-2006, 07:13
  4. Vypnutí zvuků pi zapnutí MPX220
    Od yza v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 18:32