<font color="blue">iPAQ hx4700 WM5 - patch pro filesys</font>
Patch vznikl ve spolupraci s clovekem z fora na Aximsite.
Popis patche: <font color="green">(patch_filesys.zip)</font>
- je urcen pro ROM 2.00.39 a ROM 2.01.05
- omezi vyuziti CPU pro filesys na 20% pri napajeni pres baterii
- omezi vyuziti CPU pro filesys na 50% pri nabijeni baterie
- pri spusteni neni nutne potvrzovat nejake okno (dobre pro spousteni pres StartUp)
- pri opakovanem spusteni hlasi, ze je jiz spusteny a je moznost patch vypnout
- pri spusteni a pri ukonceni programu zazni 2 ruzne tony (u aplikace bezici na pozadi je to dobra kontrolni pomucka)
UPDATE <font color="red">19.7.2007</font>
Tak po hoooodne dlouhe dobe mam opet trochu casu a tak sem davam novou verzi patche. Vsem se omlouvam, ale bohuzel jsem byl zaneprazdnen. Patch pouzivam uz dlouho a bez problemu. Proces, ktery zpomaluje PDA se podarilo uplne zastavit a ovladnout jeho chovani!
Jelikoz ubehlo uz hodne casu a jsou nove verze ROM a take nejake upravene (jak jsem se docetl), nevim jestli to vubec nekomu k necemu bude. Nicmene budu moc rad, kdyz mi sem napisete jak vam patch pracuje, pripadne jestli pomaha i v novych/upravenych verzich ROM (nevim zda je tam tento problem nejak resen, nebo nejak obejity)
Popis patche: <font color="green">(patch_filesys_v10.rar ... soubor pod obrazkem)</font>
- je urcen pro ROM 2.01.05 (na jine zatim netestovano)
- patch UPLNE ZASTAVUJE proces, ktery provadi optimalizaci a ma tak za nasledek vysoke vytizeni CPU
- pozastaveny optimalizacni proces je spusten bez omezeni pouze kdyz se PDA nabiji (lze upravit v nastaveni patche)
- pri opakovanem spusteni se zobrazi okno s nastavenim, kde je mozne:
****- nastaveni spusteni optimalizacniho procesu pri nabijeni
****- nastaveni kontrolnich intervalu pro nabijeni a optimalizacni proces
****- skryti okno s nastavenim
****- vypnuti patche
- pri spusteni neni nutne potvrzovat nejake okno (dobre pro spousteni pres StartUp)
- pri spusteni a pri ukonceni programu zazni 2 ruzne zvuky
- pokud chcete vedet kdy se optimalizacni proces o neco pokousi nakopirujte si do adresare "Windows" ve svem PDA zvukovy soubor pojmenovany "Suspend.wav"
PS Ten obrazek byl pouze pokus jak vlozit dalsi soubor![]()