Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 44 z 44

Téma: hx4700 WM5 - patch pro filesys

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Ahoj Shady, diky, Patch je přesně to, co jsem potřeboval. Funguje dle předpokladu, teď jsem to testnul. Zatím nemá chybu, konečně mám Filesys pod kontrolou....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Nainstaloval jsem si romku 2.01.05 a oba zde zmiňované prográmky od Shadyho a MílyCzeque. Nyní je HP-čko na 100% použitelné. Chtěl bych oběma vyjádřit uznání. Nechápu jen, že takovou věc, musí vyřešit zlate české ručičky (nebo hlavičky) a nedokázali to vývojáři přímo u HP.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Mám poslední verzi ROM 2.01.05, ale pořád mi to píše tohle:

    "Cannot find filesys:msflash compaction thread! This version of patch_filesys is not compatible with your ppc or your ROM verison. Sorry!"


    I když jsem ten exe soubor dal do windowsstartup, tak po SR mi to napíše tohle. Takže mi to nejede. Dělám něco špatně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Problém s novým patchem.
    Po nakopírování do startup a SW mě PDA už nenaběhne...
    Takže jsem docela vytočenej, protože nevim co mam dělat.
    Děkuju za každou radu

    Tak nevím čím to bylo, ale asi po šestém resetu mě naběhla hláška že to nemůže něco najít a že patch u mě fungovat nebude, že mam jinou verzi rom, nebo pda. Ale mam 2.01.05
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Mam romku 2.01.05 a program od Shadyho v StartUp. Zatial je vsetko O.K.
    Uvidime
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od ihorak
    Mám poslední verzi ROM 2.01.05, ale pořád mi to píše tohle:

    "Cannot find filesys:msflash compaction thread! This version of patch_filesys is not compatible with your ppc or your ROM verison. Sorry!"


    I když jsem ten exe soubor dal do windowsstartup, tak po SR mi to napíše tohle. Takže mi to nejede. Dělám něco špatně?
    Mám s tebou stejný problém. Nemáte někdo řešení?
    Díky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Mal som rovnaky problem, ale s tym rozdielom, ze sa tato "sorry" hlaska objavila kazdy 10, 15-ty restart.. HR to spravil.. Teraz slape "jako z praku"
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Citace Původně odesláno od toja
    Mam romku 2.01.05 a program od Shadyho v StartUp. Zatial je vsetko O.K.
    Uvidime
    Tak tu je pokračovanie mojej story s týmto patch-om.
    Aj mne po SwR tvrdí niečo o blbej verzii ROM a potom sa už nedá nabootovať a ostane v tej modro-bielej obrazovke.
    Neostáva nič iné iba HR.
    Takže patch ide z domu preč! (
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    109

    Citace Původně odesláno od toja
    Citace Původně odesláno od toja
    Mam romku 2.01.05 a program od Shadyho v StartUp. Zatial je vsetko O.K.
    Uvidime
    Tak tu je pokračovanie mojej story s týmto patch-om.
    Aj mne po SwR tvrdí niečo o blbej verzii ROM a potom sa už nedá nabootovať a ostane v tej modro-bielej obrazovke.
    Neostáva nič iné iba HR.
    Takže patch ide z domu preč! (
    A to moje udelatko(ke stazeni par prizpevku zpet) Vam jede?

    MilaCzeque
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    [QUOTE="MilaCzeque

    A to moje udelatko(ke stazeni par prizpevku zpet) Vam jede?

    MilaCzeque[/QUOTE]
    Keby ste ma nenakopli tak by som sa na takéto patche už vyflákol, ale predsa som to Vaše skúsil.
    Zatiaľ ide, ale neviem ako dlho vydrží, lebo chcem update-utnuť
    na WM6. Užsom ako tak odhodlaný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Já tedy používám celou dobu patch od Shadyho a naprosto v pohodě. Ale pouštím ho jen tehdy, když se mi rozjede Filesys v době, kdy to nemohu potřebovat. Po skončení práce patch vypnu a Filesys nechám projet. Zatím jsem nemusel ani jednou udělat HR...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    No a ja som to už psychicky nevydržal a narval som do hx4700 WM6 od Kozruhy http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=325727<BR>
    Pánové a já zíram.
    Šlape ako delo. Závratná rýchlosť.
    Hmm...., no uvidíme ako ďalej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Tak to nás, prosím,pravidelně informuj....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Len tak narýchlo, včera (vlastne už dnes) som do 02:00 rozchodil, síce trochu s krčmi ale predsa, iGO.
    Šlape rýchlo a zatial lešie ako s WM5 (občas sa kuslo pri štarte alebo dlho nabiehalo s WM5)
    Ináč vlákno o WM6 na hx4700 je http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=24982&dd=0&fi=0
    Tam budem prednostne dávať info ale asi až večer.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. HP 4700 filesys
    Od profimal v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-06-2010, 13:11
  2. TyTn - BT patch/utilitky
    Od jcerny v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 08:51
  3. WM5 a filesys.exe
    Od thomas.riker v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-11-2006, 07:22
  4. Patch pro ROM 1.10 HP iPAQ hx4700 – oprava indikace kapacity baterie
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-08-2005, 20:33