Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 44

Téma: hx4700 WM5 - patch pro filesys

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Pokud je to tak, tak jsi genius a milé HP by tě mělo odměnit, protože naše cihlička by pak opět zazářila v plné kráse....!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1

    Mohol by mi niekto vysvetlit k comu je ten filesys?Som uplny laik a nejako tomu nerozumiem.Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    pročti si celou následující diskuzi a mnohé pochopíš....

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=13962
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    6

    tak co ako to vyzera s tym novim patchom??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    6

    tak kedy bude ten novy patch??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Víš, nebylo by mnohem hezčí napsat:

    Ahoj Shady, mohl bys nás prosím nachutnit, kdy bude ten nový patch?

    Díky

    Jarda
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Ahoj Shady, žiješ? Ozvi se prosím!

    Ahoj

    Jarda
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    <font color="red">Tak prvni post je aktualizovany a je tam nova verze patche!</font>

    Jak tam pisu .... omlouvam se za veeeelike zpozdeni

    Nevim jestli ten patch nekomu k necemu vubec bude po takove dobe, kdy jsou nove verze ROM atd. Ale napiste mi prosim vase zkusenosti.

    Diky vsem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Shady diky. Tvuj patch pouzivam a zatim spokojenost - otestuju a dam vedet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Taky díky, do nové ROM jsem zatím nenašel odvahu, Patch jsem nainstaloval, chodí, jen jak na potvoru zatím Filesys nezabral....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    2 jarsou: Pokud mas spusteny ten novy patch, tak filesys uz nenaskoci K jeho aktivaci, pokud to bude system potrebovat, dojde poze kdyz se bude PDA nabijet. Pokud si chces sledovat, kdy bude filesys neco chtit tak si do adresare "Windows" v PDA nakopiruj zvukovy soubor s nazvem "Suspend.wav". Ten zvuk pak zazni vzdy kdyz patch zrusi snahu filesysu spustit optimalizacni proces. Ono totiz jeho deaktivace pri spusteni patche ma za nasledek opakovani pokusu o jeho aktivaci On by se totiz ten proces mel vypnout sam kdyz je CPU v PDA zatizene jinou cinnosti. Ale vsichni vime, ze to nejak nefunguje Proto patch musi hlidat ten proces neustale, aby zmaril opakovane pokusy systemu o jeho aktivaci.
    Pokud mas nejaky monitor vytizeni CPU v PDA (napr. SuperTasks) tak si ho zapni. V pripade, ze mas podezreni ze filesys bude chtit neco delat, vypni patch a uvidis jak vyskoci vytizeni CPU na 100%. Po opetovnem spusteni patche dojde k uplnemu vypnuti optimalizacniho procesu a zatez CPU spadne na 0% u procesu filesys.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    109

    Ja jsem to resil vlastnimi silami a tady je druha verze meho Compact Spy, nakonec jsem skoncil u today pluginu. Nekolik obrazku a instalacku prikladam.
    Nekolik upresneni na zacatek:
    Neni to proces filesys.exe, ale jeden thread v msflash.dll, ktery to vsechno dela.
    IMHO neni dobre blokovat jeho spousteni, protoze jednou vam clean pamet dojde a pak budou nevyhnutelne ztraty dat.

    Co to umi?
    Ukazovat kolik mate dirty sectoru / pocet dirty sektoru nez zacne nucene kompaktace - to jsou ta dve cisla na today screen.
    Zelene kolecko - thread spi a PDA se chova svizne.
    Cervene kolecko - thread pracuje, PDA je line.
    Kdyz plugin zjisti, ze probiha kompaktace, nedovoluje PDA samovolne usnout. Muzete ale PDA rucne vypnout.
    Modry progressbar - graficke znazorneni ukazovanych cisel.
    Cerveny progressbar - graficke znazorneni kolik toho ma PDA v planu jeste kompaktovat(to je taky slovo:-)
    Na tap&hold nabehne menu s moznosti rucniho startu kompaktace.
    Kyzy zapojite PDA do nabijecky(nebo kolibky) plugin zjisti, ze PDA ma stavu a v pripade, ze mate vic nez 80% dirty sektoru nabidne spusteni(tohle obcas blbne).
    Pokud kompaktaci spustil plugin, po jejim skonceni taky rekne kolik to cele zabralo casu. Experimentalne to trva 9-10 minut nezavisle na tom kolik sektoru je dirty.

    Zatim se to chova stabilne, ale kdyby neco, tak za pripadne HR nerucim .
    Delano pro 2.01.05, na ostatnich to nemusi fungovat.


    MilaCzeque
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00224553_20070720-171012_S7X.jpg 
Zobrazení: 42 
Velikost: 40.4 KB 
ID: 6673   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00224553_20070720-171036_hn5H.jpg 
Zobrazení: 40 
Velikost: 45.4 KB 
ID: 6674  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    0

    Ahoj Shady, díky za radu, s tím zvukem to bude paráda, provedu. Zatím to mám připraveno tak, že Patch neběží a zapnu jej až po startu Filesys. Dám pak vědět, teď mi jiné úkoly brání s hraním si s PDA....:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    2 MilaCzeque: Co se tyka upresneni, ze se jedna o thread msflash.dll, samozrejme to vim jinak bych ani zadny program nemohl napsat. Take jsem nepovazoval za nutne toto probirat, jelikoz se nijak viditelne sam neprojevuje a je rizen skrze filesys.
    O uplnem zastaveni procesu jsem psal v kontextu predchozi verze patche. Jak jsem jiz psal, k zastaveni dochazi, kdyz je PDA spusteno a nenabiji se. Tenko zpusob jsem zvolil, protoze jsem nechtel resit nejake vnitrni procesy v systemu jako uzivatel. Proste kdyz nenabijim tak je vysoce pravdepodobne, ze PDA pouzivam a tudiz nechci byt omezovan a nic jineho ani nechci resit.
    Co se tyka vycerpani moznosti clean pameti tak o to strach nemam, prave prot, ze se pocitaji pouze dokoncene cykly. Pak by totiz melo negativni dusledek i pouhe vypnuti PDA. Ona sprava te pameti (jeji "uklid") mela probihat pouze, kdyz nebude CPU zatizene jinymy procesy. To bohuzel nepracuje jak ma.
    Take stale povazuji patch za doplnujici funkcnost. Stale pretrvava doporuceni, nepouzivat pamet PDA pro ukladani docasnych dat. Ta maji za nasledek fragmentaci pameti a zvysuje se tim nutnost spoustet optimalizacni proces.
    Tvoje reseni je moc pekne a propracovane. Jsem rad, ze jsi ho dal k dispozici ostatnim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    109

    2 Shady_cz:
    Proste mi to neda, a musim si dloubnout(omlouvam se): O nejake omptimalizaci bych fakt nemluvil, avsak ani netvrdim, ze muj termin kompaktace(v originale compaction) je presnej. Ale zase mluvit o stlacovani pameti zni divne:-).
    Pouhe vypnuti a zapnuti PDAckma me obycejne stoji 1000 sektoru, tj. 30 krat vypnout a zapnout PDAcko a kompaktace nabehne. 60 vypnuti a zapnuti a dojdou volne(ne-dirty) sektory, co se bude dit pak nechci radsi ani vedet. Proto se mi idea suspendovani threadu nezda. Asi zkusim pridat do today pluginu throttler aktivni kdyz probiha kompaktace, protoze doba behu nejak neodpovida poctu diry sektoru.

    Co se deje kdyz s PDAckem neni rec je pekne popsane na windows mobile blogu v sekci Emergency!. Proc nefunguje kompaktace kdyz uzivatel prave nic nedela a neni "Emergency!" je zahadou i mne.

    MilaCzeque
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 4700 filesys
    Od profimal v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-06-2010, 14:11
  2. TyTn - BT patch/utilitky
    Od jcerny v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 09:51
  3. WM5 a filesys.exe
    Od thomas.riker v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-11-2006, 08:22
  4. Patch pro ROM 1.10 HP iPAQ hx4700 – oprava indikace kapacity baterie
    Od JP_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-08-2005, 21:33