Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Stale nabihajici Align screen

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    28

    Zdravim, chtel pozadat o radu, mel jsem mensi nehodu s IPAQ H3850, vybila se mi komplet baterie. Niz zvlastniho, jenze nemohu udelat restore, protoze nejdrive je potreba nainstalovat cestinu, aby to ActiveSync rozeznal jako stejne zarizeni. A to bohuzel udelat nemuzu, protoze mi neustale najizdi screen align a jakmile ho absolvuji, nabiha znovu a znovu, tudiz se vubec nedostanu do systemu. Neporadi mi nekdo co s tim? Predem dik, nezbyva mi nez cekat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    28

    Jeste jeden doplnek, kdyby se nasel nekdo kdo by mi dokazal poradit (za coz bych byl nesmirne vdecny), tak nepomaha ani reinstalace systemu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mam obavu, ze pokud se ti nedari zarovnani obrazovky tak, aby to system akceptoval, muze se jednat o poruchu dotykove vrstvy displaye.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    28

    No pred tim nez se mi baterka uplne vybila mam pocit ze display fungoval dobre, je pravda ze zazil mensi naraz, ale ve funkcnosti nebyl problem. Align screen vzdy akceptuje kazdy z peti bodu, ale pote tam nabehne znovu a znovu...no mozny je vsechno, ale doufam ze to pujde vyresit...ale rozhodne dik, kdyby nekoho neco napadlo, kazdou radu privitam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Co to zkusit preflashovat z bootloaderu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    37

    NO já osobně mýval dřív úplně ruplou dotykovou vrstvu, a kalibrace mi trvala asi dvě hodiny usilovné práce, no aspoň něco! Zkus to a uvidíš!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    28

    Dik za rady, co se tyce "prefashovani z bootloaderu", bohuzel nevim o co jde, pokud to lze nejak priblizit, rad vyzkousim.

    Co se tyce druhy varianty, to zni nadejne, zkusim to tedy kalibrovat dokud to neprojde...zatim jsem to zkousel tak max desetkrat...

    Jeste jednou dik vsem!
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Align Screen - Problem
    Od PsZch0 v sekci Casio
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 08:28
  2. Axim X50 align screen
    Od retrik v sekci Dell
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-07-2008, 20:22
  3. Problém s pda zvaný: "align screen"
    Od heiderak v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-02-2008, 20:49
  4. SPV M3100 align screen problem
    Od SDA v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-09-2007, 23:48
  5. Help - Align Screen
    Od lukike v sekci Acer
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-10-2005, 17:14