Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Zpomaleni, zacykleni i-GO pocas navigace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    33

    Dobry den chtel jsem se zeptat jestli mi muze nekdo poradit s mensim probleme. V prubehu navigaec mi najednou I-GO jako byl zpomalilo navigaci, resp se zacyklilo a porad ukazuje jenom jeden usek i kdyz jsem uz treba o 10 km dale. Kdyz pak dva krat tapnu na displey, tak se to spravy t.j. navigace mne jakoby dozene a ukazuje zase aktualini pozici treba hodinu a pak se to znova opakuje. Delalo mi to jak v CR, tak v Rakousku a Chrovatsku. Predem dik za jakoukoliv radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    123

    A na čem to provozuješ? Máš dost volné paměti?

    Na tom, co mám v podpisu, mi i-Go jede naprosto pohodově, bez problémů... Najel jsem s ním minulý týden skoro 2t km a vše OK...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    56

    A neni nahodou na displeji i ikona Zamknout? V tom pripade se to chova prave takto a staci tapnout na ikonu Zamknout, ta zmizi a kurzor se premisti na aktualni pozici. Alespon to jsem vysledoval ja, navod se mi nechtelo cist...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od cyrilsvet
    A neni nahodou na displeji i ikona Zamknout? V tom pripade se to chova prave takto a staci tapnout na ikonu Zamknout, ta zmizi a kurzor se premisti na aktualni pozici. Alespon to jsem vysledoval ja, navod se mi nechtelo cist...
    Jjpresne objevi se tam zamknout a pak se ta sipka premisti. Nechce se mi to porad mackat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    56

    Me stacilo tapnout jednou a pak uz to drzelo porad. Nebylo to potreba opakovat. Tato situace nastala jen tehdy, kdyz jsem uprostred navigace chtel zmenit trasu a vyhledal si jiny cil. Tak se to premistilo na nej a objevilo se Zamknout. Stacilo tapnout a bylo to...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    Pri navigaci staci omylem tapnout nekam vedle a zustane to "vyset" na tom bode ... jinak si to neumim vysvetlit. Samo mi to nikdy neudelalo ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    V nastaveni mas moznost automatickeho zamku na polohu po urcitej dobe.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zpomalení loox 718 - že by chtěl do důchodu?
    Od našrot v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-03-2007, 17:17
  2. Zpomalení kvuli SD
    Od tribiani v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 23:09
  3. Cf Wifi karta a zpomaleni PPC
    Od Banana_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-03-2004, 12:46