Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: MDA Vario a prasklý displej

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    tak mi vario v originálním obalu upadlo asi z půl metru na zem tak nešťastně až mi praskl displej. nevím zda-li má vario displej náchylnější k úrazům (všechny ipaqy co jsem měl předtím vydržely mnohem horší pády, a to i bez pouzdra...). nemáte někdo s opravou displeje zkušenost? v autorizovaném servisu mi řekli, že oprava vyjde tak na 2000,- kč ale co jsem zde pročítal, tak u compactu vyjde na 4500. takže se mi tomu nechce věřit, pravda je, že jsem nemluvil přímo z technikem. nemá někdo vlastní zkušenost, zatím jsem ještě přístroj neposlal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    4 900,-Kč u TM :no: (Vario nebylo moje)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Já měl Vario v tašce s notebookem displejem vem a tašku jaksi nešetrně položil na betonový schod (lépe řečeno na roh betonového schodu). Dotyková vrstva mi praskla (displej ne).
    Hned jsem jel do GSMobile a požádal je o rychlou opravu. Velice mne potěšilo ža již ten samý den jsem měl Wizarda s funkčním displejem. Cena cca 4000 bez daně. Vyměnili celý displej i dotykovou vrstvu. Prý se to dřív dalo měnit zvlášť, ale byli s tím pak problémy a tak se teď v autorizovaném servisu musí platit za celý nový displej.
    Cena 2000Kč se mi zdá moc malá, ale třeba se to změnilo, já si ho nechával měnit před 5 měsícema.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Tak je Vario v servisu už 9 dní a pouze se mi podařilo zjistit, že jej kurýr doručil. Servisní technik se zatím s předpokládanou cenou opravy neozval, následují dva víkendové dny a tak očekávám, že se opět nikdo neozve. To už pak máme 11 dní.... Doufám, že se někdy mého Varia dočkám...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    20

    Při mé první výměně (doufám, že i poslední) trvala oprava 16 dní a cena byla okolo 5000.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    27

    vyměnít dyspaly u wizarda enní problém, pokud buete mít zájem zašlu foto a popíšu návod, ale horší ten dyspaly bude sehnat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    co je na tom tak drahy? mluvil jsem uz dvakrat s operatorkou v servisu a vzdy mi divala na cenu displeje, ktera je pry neco pres 1000 Kc...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Co to bylo za servis?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    gmservis
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    27

    No GSMobile
    chce za výměnu dysplae u Compacta 4900Kč !!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    to kdyby byl za 1000 tak si ho koupim do zásoby kupte to někdo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    sorry spletl jsem se, poslal jsem to do gsmobile... a tam mi po telefonu tuto cenu dvakrát potrdili (ale nemluvil jsem přímo se servisním technikem, pouze se mi dívali do ceníku součástek), ještě mi napadá, mě prasknul displej, ale zdálo se mi, že to bylo pouze sklo, tekuté krystaly byly neporušené, nemohlo by toto vysvětlit cenové diskrepance? např. pouhá výměna skla, že by byla za tisíc? sorry nevím jak je to technicky řešené...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    no mělo by se to skládat z Displaye (sklo + dotyková fólie) a ještě z krytů PDA ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    no nechám se překvapit, až budu vědět více, podám info
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od jeenik
    sorry nevím jak je to technicky řešené...
    Ale ja to vim, displej se sklada z jednoho jedineho kusu, zadna sundavaci sklicka, nic takoveho.. Pri jakekoliv poruse displeje se cely displej meni za novy, zadne rozebirani a vymena jednotlivych soucasti se nekona.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Diamond praskly displej
    Od Oscarbfc v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 07-04-2012, 12:33
  2. Prasklý displej
    Od mastermint_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-01-2010, 20:44
  3. Prasklý displej
    Od Robotka v sekci Glofiish M8xx, M750
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-04-2009, 23:25
  4. Prasklý displej
    Od Tom_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-04-2008, 18:33
  5. Prasklý displej u N50 - co s tím?
    Od georgeG v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-11-2006, 17:14