Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: problém s TCPMP a titulky

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, nainstaloval jsem si TCPMP player spolu s pluginem pro titulky, titulky převádím do SMI a vse jede ok, jen se mi titulky zobrazují uprostřed displeje. Nevíte někdo jak a jaké parametry navolit v nastavení aby se zobrazovali uplne dole? případně aby když nemám video uplne na celou obrazovku, aby se zobrazovali v dolní černé oblasti pod videem? díky moc za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    TCPMP sice patri k Pocket Pc aplikacim,ale spada do multimedii,takze presouvam!!!duffioso
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    42

    S tim centrovanim ti bohuzel nepomuzu, mne to slape OK (dole na stred sirky) akorat mam jiny problem

    Mam TCPMP for Windows Mobile 0.71 se vsemi oficial. pluginy + TCPMP071.subtitleplg.beta.arm.cab (plugin na titulky), vsechno slape v pohode i diakritika, akorat mi titulky jemne blikaj Co s tim? Da se s tim zit, ale poradi nekdo?

    Dekuji, blikani vyreseno:
    Pomuze nastaveni videa v TCPMP na GDI - a blikani je pryc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    tak jsem si nainstaloval TCPMP072.RC1 s pluginem pro titulky a mam presne ten samej problem - titulky se zobrazujou uprostřed filmu a ne dole.
    opravdu nevite nekdo co s tim?
    diky za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od blitzer
    tak jsem si nainstaloval TCPMP072.RC1 s pluginem pro titulky a mam presne ten samej problem - titulky se zobrazujou uprostřed filmu a ne dole.
    opravdu nevite nekdo co s tim?
    diky za odpoved
    Neni to nahodou WMV. U nej to dela.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    ee, wmv to neni, je to normalni avi

    sem zjitil, ze v tom TCPMP je nastaveni titulek, kde se da nastavit i jejich pozice, ale zkousel sem s tim ruzny psi kusy, ale vzdycky se ty titulky pohybovali jenom v ramci toho filmu (do toho cernyho okraje kolem to neslo)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. *.srt titulky v TCPMP 0.72 RC1
    Od lump_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-11-2009, 12:34
  2. TCPMP + ASUS P552w (WM 6.1 Pro) + titulky
    Od SdKfz.171 v sekci Multimédia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-01-2009, 10:28
  3. Funkcni plugin na TITULKY do noveho TCPMP 0.7
    Od code v sekci Multimédia
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 23-02-2008, 12:10
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-02-2006, 15:26