Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: synchronizace WM5 a PC

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    63

    Ahoj, mám problem s ActiveSync nebo PDA. Nevim proč ale najednou mi přestala fungovat synchronizace. Píše že se "připojování" ale nepřipojí se to. ActiveSync sem přeinstaloval ale i tak to nejde. Myslim že chyba bude na straně PDA. Mám Asus A636 a WM5. V "nastavení\připojení\síťové karty" sem měnil kartu pro synchronizaci přes bluetooth a potom sem to nerozchodil - zkusil sem to vrátit zpátky a nic. Nevýte co kde nastavit. Nechci dělat Hard reset . Možná už to tu bylo ale nenašel sem to. Díky předem za každou radu.
    Pro informaci používám:
    ActiveSync 4.1
    WM 5 (5.1.1.195)
    Nevim jestli to pomůže :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Me vzdycky pomuze soft reset... tzn deje se mi to taky, ale jen obcas. Jinak asi hard reset no (?)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2003
    Příspěvků
    21

    Mám Mio P550 (R01) a tam mi synchoronizace s AS 4.2.0 přestala fungovat. Ale na tom samém stroji používám druhé PDA iPAQ 1915 a tam funguje vše bez nejmenších problémů. Pokud někdo problém vyřeší, dejte vědět
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tenhle problem neni treba resit, neb je stokrat vyresen. Zrus partnerstvi, resetni windowxs dej vytvorit partnerstvi znova. Pokud pouzivas nejaky firewall, tak ho zkontroluj, zda ti neblokuje pripojeni on.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2003
    Příspěvků
    21

    Problém to asi bude, protože tohle všechno jsem udělal a výsledek se nedostavil
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mam obavy, ze vam nezbyva nic jineho ner HR. Bohuzel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2003
    Příspěvků
    21

    Zajímavé na tom je, že jsem PDA právě přinesl z krámu, takže byl úplně čistej.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To jsem odpovidal freebirdovi...

    Co vy s tim muzete mit netusim, jak psal kolega surgical, za to, ze se AS snazi s PDA spojit, muze jedine firewall... To ze se pripoji ne WM5 zarizeni muze jiny druh komunikace se zarizeni, ne vytvareni sitoveho spojeni mezi zarizenimi...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Synchronizace s PC
    Od roze_ce4you v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-03-2009, 19:19
  2. Synchronizace
    Od dhnitka v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 15:49
  3. Synchronizace
    Od George99 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-08-2007, 08:40
  4. Synchronizace dat
    Od Neo Jedi v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-04-2005, 11:23
  5. Synchronizace?
    Od adamekma v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-10-2003, 14:49