Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 32

Téma: c550 + ld-3w

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    zkousel si nejakou utilitku ala aplsirf u ktere je videt jak komunikuje gps s pda? zadas port a rychlost a melo by to slapat, urcite to zkus a uvidis jestli je problem v driverech nebo kde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Žádný utility ani ovadače jsem nepotřeboval. Spároval jsem pda s gps nastavil com port , v igo nechal vyhledat zařízení a vše v pohodě funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    12

    No musime nejak zistit ze kde je chyba. Mne to presne robi to co uzivatelovi pod nickem "scerba".

    1.) C550 som skusal z inou GPSkou a tam bezalo vsetko ako ma!
    2.) LD-3W som skusal na starsom pda ACER n10 a tiez vsetko OK !

    Mam C550 len 2 tyzdne, pred tym som mal palma, ale s PC uz robim vyse 15 rokov, takze az taky lama niesom.

    Robil som to presne tak ako ste to odporucali, ale vysledok taky isty ako u "scerbu" !

    Aj som to sparoval a nastavil som porty, skusal rozne kombinacie, viac ako 10x HARD RESET ale bez uspechu.

    Nakoniec som nainstaloval spominany broadcomn560.cab a k tomu este GPSGATE aby som mohol pouzivat naraz viac GPS programov a vypinat/zapinat PDAcko bez nasledneho manualneho connectovani GPSky. Ale aj tak nie som na 100% spokojny

    Chcelo by to asi zistit presne verzie FW jak u PDA tak u GPSky...

    Zabera nam to miesto aj pamati a urcite to neprospieva na stabilitu a rychlost systemu.
    Este tym ktorym to ide, ake cislo com portu ste nastavili ?
    Ak mate este nejake postrehy prosim poradte. Dík!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    com4
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Včera jsem to znova pároval s orig. driverama:
    -vyhledat BT zařízení , zadat 0000, zaškrtnou komunikaci com port - přidat com port (mě to jede na com9) a hotovo. V IGO jsem dal vyhledat zařízení a na první pokus to jelo.
    Pouze doporučuju před spojením s navigačním sw vypnout a zapnout gpsku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    12

    To iste som robil ale bez uspechu.

    Chyba musi byt niekde v rozdielnom firmware alebo uz fakt neviem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    zkousel si to na cistem pda pouze s nejakym navigacnim sw? Treba to muze i zpusobovat lokalizace, je to jen pro jistotu, chodit by to samozrejme melo i se vsim co potrebujes. Muzeme nejak vycist verze fw s GPS a porovnat to ale byla by to smula. Muze se lisit i fw v c550(prijde mi to nepravdepodobne)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    12

    Urobil som HARD RESET z GPS som vybral na chvilu baterku. Nastavil som com port 9 a ide to. Nie sice vsetko ale s GPS PROXY alebo s GPSGATE sa to da vyriesit.

    DAKUJEM za rady !
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    17

    Cus u me the same problem. Modra ledka az po nainstalovani BroadComN560.cab na mem C550 s LD-3W. Bez toho filiku modra ledka nesvitila. Ale novinka, wifi mi nemaka tak jak pred tim. Mel jsem na internetovym pripojenim sdileni takze dhcp PDA pres wifi dalo ip. Ted to priedluje IP 169.254.X.X a na net se nedostanu. Ceka me tedy HW reset.
    Ma tu nekdo jinej GPS modul ktery by spolehlive makal bez BoradComN560? Diky

    http://support.microsoft.com/kb/q307287
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    zkus to po HR bez toho broadcommu treba je to stejny pripad jako Joysi
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    17

    Bohuzel GPS dnes rano odletela s jejim majitelem do USA.Bez broadcommu se GPSka nechytla, neco delala protoze jinym zarizenim se na ni nedalo taky pripojit, ale neblikla modre ani omylem pri vsem moznem nastaveni. Az instalace broadcommu tu gps zprovznila ale totalne mi rozhazela nastaveni wifi a s tim se uz nedalo nic delat. HW Reset. Potreboval bych dopourucit GPS BT receiver kterej nebude potrebovat broadcomm.Urcite nekdo mate neco co vam bez toho maka super
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nokie ld3w jede super a neměnil bych jí za jinou. Bez broadcam driverů , vše bez chybičky, ale ty jsi asi jiného názoru. Jde jen o nastavení.......
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    49

    opet ozivim toto tema, c550 + ld3w.
    bez broadcomu to opravdu nejde, ani po HR, ale to uz neresim, clovek si na to zvykne. ale co me docela stve, je "start". po spusteni libovolne aplikace, trva opravdu hoooodne dlouho, nez se signal zafixuje. vidi kolem 8 satelitu, ale s zadnym neni schopny navazat uplnou komunikaci (blbe to popisuju, ale napr. v igo ztmavne sloupec daneho satelitu). nedela mi to vzdycky, ale zrovna kdyz potrebuju aby se chytl, tak se nechytne. nevite cim to muze byt? jestli je chyba ve me nebo v modulu?
    nekdy se nechytne vubec, jindy za 30vterin (v obou pripadech je GPS modul pred zapnutim 24hod vypnuty, nebo s nim nebylo PDA spojeno)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    17

    Jeste nez jsem kopuil svoji GPS BT-338 tak jsem pave testoval zminenou nokia gps kterou mel kamarad. Pri hledani na foru jsem nasel BroadCom560 a s tim si jiz gps vedela rady. Sice mi pak zlobila wifi ,ale mozna to nebylo uplne tim. BT-338 no problemo
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    12

    Presne tak , stale to nieje ono ta kombinacia N560 + LD-3W.
    Tiez som skusal BT338 a no problem.
    Ale tiez som skusal LD-3W s inym zariadenim a tiez bez problemu.
    Tak teraz kde je chyba v PDAcku ci GPSke ?
    Asi sa proste namaju v laske...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dá se k C550 připojit TMC-RDS? Alternativy k C550/N560?
    Od Mira10 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-11-2007, 09:36
  2. C550 zvětšení ram
    Od Jan Klust v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 28-09-2007, 10:42
  3. GPS pro c550
    Od Michal Bareš v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-07-2007, 18:15
  4. SPV C550 a sr/cz rom
    Od Martin Ď. v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-04-2007, 16:06
  5. 4GB SD/MMC pro C550
    Od capy v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 24-10-2006, 17:27