Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: c550 + ld-3w

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    49

    mam problem se spojením (nebo mozna se sprovoznením) c550 + ld-3w.
    co se tyce PDA jsem v tomto oboru zacatecnik, tak jestli delam uplne blbosti nebo neco jineho, tak me ber te s rezervou.
    o co jde. Po koupi c550 jsem provedl hard reset. nainstaloval jsem iGO, zkusil sparovat GPS, ale ono nic. hledal jsem tady na foru, taky jsem nic nenasel.
    co jsem delal:
    na pda jsem zapl BT, nastavil viditelny pro vsechny. zapl GPS (zacala zelene blikat). v BT zarizenich jsem dal vyhledat, naslo to ld-3w, zadal jsem kod 0000, pote jsem vytvoril novy odchozi port pro ld-3w (tusim ze com4, nic mensiho neslo nastavit). kdyz zapnu iGO, dam prohledat porty, nic nenajde, manualne nastavim ten port, ktery tam ma byt, taky nic. GPS celou dobu jenom zelene blika. modra kontrolka BT na GPS se rozsvitila pouze jednou na zlomek sekundy pri sparovani.
    Udelal jsem nekde chybu, zapomnel na neco? je nejaky program, kde jsi muzu vyzkouset funkcnost GPS? je docela mozne ze mam nejakou divnou verzi iGO

    dik za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    Ubezpeci se akorat, ze mas vypnuty "Secure connection" u vytvareni odchoziho portu a hlavne ze mas dobitou GPSku, protoze kdyz je temer vybita tak se nesparuje!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    49

    GPS je v nabijecce, blika zelene. kdyz dam v iGO prohledat porty, tak GPS stale blika zelene, ale kdyz prohledava com4, kde mam nastaveny odchozi port, tak se frekvence blikani zpomali. ale modra signalizace Bt spojeni porad nic. kdy se vam rozsviti modra led? pri sparovani, spusteni programu ... ?
    bezpecne pripojeni je zrusene
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    modra se rozsveci az pri komunikaci s gps. pri zparoveni nikoli.

    mam tam nastaveno take com4, baud rate 38400 a protokol nmea. zkuste zrusit bt partnership a vytvorit novy, ale to je uz "tapani ve tme"

    zkuste jine programy ktere budou s gps komunikovat at vyloucite chybu v iGO.

    ty ledky se rozsveceji postupne zelena-modra-bila. Bila zacne blikat pri fixu satelitu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    49

    cely problem vyresil soubor BroadComN560.cab, ktery jsem tam nahral a nainstaloval
    jiz vse funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    12

    Ahoj, potrebujem poradit.
    Kupil som si LOOX C550 a GPS NOKIA LD-3W. Pod MS drivermi /pre BT/ to sparujem ale mi to nefunguje ani v jednom GPS programe.
    Nainstaloval som BroadComN560.cab tam to sparujem aj to funguje ale len dovtedy dokedy NEVYPNEM program /napr. IGO, GPSDASH.../ a ak ho ZNOVA zapnem tak sa GPS nechyti. Spustim bletooth manager a ak kliknem na NOKIA LD-3W a dam connect tak vypise : Connection failed. Unable to establish connection ....
    A POMOZE LEN VYP/ZAP GPSky a potom to znova nabehne do vypnutia programu. Ak chcem pouzivat iny GPS program a stavajuci spusteny vypnem aj tak mi nenabehne GPSka zas len po jej vypnuti/zapnuti.
    Je to normalne ? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    49

    jestli je to normalni nevim, ale dela mi to naprosto totez. clovek si na to zvykne, ale kdyby se naslo nejake jine reseni, taky bych ho uvital
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    Jak uz sem zminoval tak pokud se to jednou s GPS zparovalo, tak vypnuti a zapnuti aplikace defacto nema vliv, samozrejme to chvilicku trva nez se zase program zesynchronizuje s aktualnimy daty. A instalace toho BroadComN560.cab
    u me c550 nebyla nutna.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám stejný HW a bez problémů.
    Zapnout GPS, v PDA vyhledat zařízení, poté zadat 0000 , spárovat, přiřadit číslo komunikačního portu a už to jede.
    Dělal jsem to několikrát bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    49

    ja kdyz jsem sparoval obe zarizeni na puvodnich ovladacich, tak mi na gps nezacala blikat modra led, coz jsem povazoval za nejvetsi problem, ktery jsem bez novych ovladacu nevyresil, tak nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    ale modra led zacne blikat az pri komunikaci s programem nikoliv pri zparovani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Je to tak, modra bliká až po spojení se sw který ho využívá.
    Potom hledá gps platný signál a po nalezení se rozbliká i bílá ledka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    49

    kdyz tam mam ovladace od broadcomu, tak po sparovani zacne blikat hned modra led. kdyz jsem pouzil original ovladace, napsalo ze je to sparovano, ale zadny software nedokazal gps najit. v te dobe jsem s pda zacinal, tudiz jsem nemel zadne zkusenosti, ted bych to mohl vyzkouset znovu, a testovat to na vice softwarech. puvodne jsem zkousel jen i-go
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    uprimne receno zadny program mi automaticky gps nenasel. vzdy sem zadal port a rychlost manualne a slapalo to hned a pri pristim spusteni aplikace si jiz pamatuje toto nastaveni a chodi to bez dalsiho nastavovani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    49

    tak zadat port a rychlost rucne, bylo to prvni co jsem zkousel, pak detekci, sam jsem zkusil nastavit vsechny porty manualne a nikde to nenaslo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dá se k C550 připojit TMC-RDS? Alternativy k C550/N560?
    Od Mira10 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-11-2007, 10:36
  2. C550 zvětšení ram
    Od Jan Klust v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 28-09-2007, 11:42
  3. GPS pro c550
    Od Michal Bareš v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-07-2007, 19:15
  4. SPV C550 a sr/cz rom
    Od Martin Ď. v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-04-2007, 17:06
  5. 4GB SD/MMC pro C550
    Od capy v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 24-10-2006, 18:27