Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Mio P550 a IrDA , je pritomno a funguje,nefunguje, nebo tam vubec neni ..??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    6

    Mam ted 14dni koupeny P550ko, funguje OK, az na gprs. Zkousim infra a jsem.. volaky zmeten. Mam ho vubec ??

    - Tohle rika manual:
    +Co je potom tohle ?:
    +V recenzich je vsude uveden infra port, mezi konektivitou.
    - kdyz se na ty otvory oznaceny sipkou koukam pri odesilani pres fotak, nic tam neblika.
    -T630 pri odesilani obrazku nenajde zadny zarizeni, zkouseno na oba 'otvory'..

    Dotaz.. Funguje nekomu irda na P550?

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    V navodu (Rychly pruvodce) je na obrazku zobrazen Infra port vedle konektoru pro sluchatka a je u toho poznamka (P350), takze infra je asi jen u P350 a my mame Bluetooth. Funguje ti podsviceni tlacitek?? Me pouze probliknou pri resetu. Cus.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    6

    Ne,e taky me to problikne jenom po resetu, myslim ze to ani nema svitit, nikde to tam neni. Ani v nastaveni podsviceni, ... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    No jo, ale ty diody tam jsou, kdyz to problikne! Takze spis zase naka chyba!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    6

    Tak to mam primo od odborniku,

    MIO P550 IRDA NEMA!

    Radoby otvory po stranach je udajne univerzalni krabicka pro jiny modely. Taktez nikdo nevi o tom, ze by mely tlacitka modre probliknuvsi pri resetu svitit.

    Jinak kdo jste olomoucaci,velice ochotnej personal pres PDAjka je v Hypernove, vyjezd na Prerov, prodejna naproti pokladnam, cell life. Ja tam koupil to moje a zatim spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    3

    Na plosaku su neosadene ir diody...ak by si ichtam pridal pravdepodobne by to islo az po uprave krytu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    6

    Ak si dobre pamätám z predajných informácií tak P550 má iba Wifi a Bluetooth.
    IRDA by mala mať iba P350
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    IRDA ROZHRANI V P550 NENI. TO CO JE NA OBRAZKU TAK JE ZASLEPKA SROUBU.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 08:53
  2. nefunguje pop3 ze seznam.cz, přitom internet přes USB funguje
    Od smolda007_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-01-2007, 17:42
  3. Pockat na P550 nebo jit rovnou do P350?
    Od Tom373_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-08-2006, 17:45
  4. PDA Asus A636N nebo Mio P550
    Od Jarina v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-06-2006, 00:47
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-11-2005, 15:24