Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Lze ve Variu updatovat pouze cast ROM ... ? Napriklad jen Radio?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    Nemate s tim nekdo zkusenosti?
    Pouzivam posledni ROM od TM CZ a vcelku mi vyhovuje, ale radiova cast mi prijde jaksi nestabilni ...
    Napadlo me, zda by nesla pouzit napr. pouze Radio cast z nejake novejsi ROMky.
    Nezkousel jste to uz nekdo? Pripadne vite nekdo, zda to vubec jde?
    Predem diky za info!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    77

    vario nemam, ale u compacta tohle jde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    ano jde to..
    příklad.. Když mi přišlo Vario pod ruku, tak jsem "uděla" CID unlock ale on se nepovedl (to jsem ale nevěděl) a flashnul jsem ROMKU orange 2.24. Flash probíhal v pohodě, ale doběhl do konce a já se divím, že je OS v češtině, tak zajedu do DEVICE INFORMATION a koukám, že tam je 2.21 CSY ROM a přeflashla se jenom EXT ROM a Radio. Jinak v aWizarovy je možnost "write radio ROM" :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    Tak jsem preflashoval jenom radio ... diky za odkaz na diskuzi ..
    preflashovat to skutecne slo, ale ma to maly hacek ...
    Telefonni cast uz mi ted nefunguje ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229

    Jak to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    No, nepripoji se k siti ... Sam nechapu proc ...
    Zadam PIN atd. ale proste to porad jenom vyhledava sit ...
    Zkousel jsem nekolik SR, ale beze zmeny.
    Nakonec jsem to vyresil flashem na puvodni verzi.
    Takze asi tak.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Citace Původně odesláno od musashi
    No, nepripoji se k siti ... Sam nechapu proc ...
    Zadam PIN atd. ale proste to porad jenom vyhledava sit ...
    Zkousel jsem nekolik SR, ale beze zmeny.
    Nakonec jsem to vyresil flashem na puvodni verzi.
    Takze asi tak.
    tohle se mi takz stávalo.. v ikonce jsem měl vzkřičník a telefon nefungoval (přesto gprs šlo), nefungoval ani smart dialer. a všechno mělo za vinu nepovedené obnovení z backupu. možná můžeš zkusit flashnou jiné GSM.. mě,jak jsem psal ta hybrid verze bez CID unlocku, fungovala naprosto v poho.. dokonce mi za těch pár vteřin, než sem to flashnul zpátkz přišla SMS
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    No, nepovedna obnova backupu ... ? Jak si to presne delal ... ?
    Ja jsem proste na stavajici system naflashoval jinou RadioROM a obnovu zalohy jsem nedelal ...
    Jinak delal presne to, co jsi popisoval, tzn. vykricnik v ikonce a nic jineho.
    Myslis, ze by treba po tom flashi mel prijit HR ... ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    jo přesně tak..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    Vecer jsem to zkusil znovu, a ted to kupodivu funguje ...
    A dokonce i bez HR.
    Tak uvidime, jak se nova RadioROM osvedci.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nefunguje cast dotykoveho displaye
    Od LadisWRX v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-04-2007, 21:56
  2. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 17:14
  3. Radio na variu
    Od jordan23_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 09:59
  4. GPS napríklad na houbách
    Od akburt v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-06-2006, 07:03