Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 29 z 29

Téma: Lokalizace na PDA

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    Promiň, jen jsem asi neobratně formuloval to, že když program česky neumí, ani lokalizace ho to nenaučí!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    to Erikt68i: Ja ale vubec nepotrebuju ucit programy cesky Jedine co chci jsou ceske znaky...
    Mno vypada to ze ja nechapu jak to myslis ty, a ty nechapes jak to myslim ja, takze bych to asi dal neresil...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    10

    nevíte o jiné čekské klávesnici než RESCO, věřím, že je fajn, ale 20 $ za to nedam ani nahodou a sunny soft instalovat uz nechci; ideální by bylo kdyby se ta anglická dala nejak zmenit na českou
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    To dela prave ta mala sunny
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ta mala Sunny je snad zadara?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    To dela prave ta mala sunny
    ta sunny tu klavesnici nemeni pouze prida ceskou s uplne jinym softwarem, cimz sem tam nasleduje problem s hw resetem - po hw resetu se neda pouzit standartni zalohovaci prg., ale napr. sunnybkp od sunnysoftu, coz stoji; A pripada mi to s lokalizaci sunnysoftem dost nestabilni; jsem musel nekolikrat pouzit HW reset (a to jsem s tim nedelal nic narocneho) mimo domov, coz je uplne na p..u, na tomhle foru sem nekde cetl, ze kdo prestal pouzivat lokalizaci snizil se mu pocet HW resetu; nechci dal rozebirat problematiku snizeni nebezpeci dopadu HW resetu(pomoci zaloh atd), jestli ted nejakou dobu nebude HW R. tak tam uz zadnou lokalizaci neinstaluju, aby se to neposralo v momente kdy to nejvic porebuju :
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1

    Dobry den,
    poridil jsem si starsi Acer n 30, to teto doby jsem pouzival Palm OS. Na graffiti jsem si velice zvykl a byl jsem mile prekvapen, ze je mozne na Pocket PC pouzivat pro vstup Block Recognizer, coz je vpodstate totez, co palmovske graffiti. Mel bych tedy dotaz k lokalizaci - je v nektere z ceskych lokalizaci i moznost psat diakritiku v Block Recognizeru? Bezna carkovana pismena nejsou problem, ale hacky nejsou ve standardni sade tahu podporovany ...
    D.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Diakritiku umí InterWrite. Decuma a ještě jeden soft, na jehož název si teď nevzpomenu umožňují navolit si např. k jednotlivým písmenům s diakritikou vlastní znaky. Je to tu probíráno v několika diskuzích, tak si můžeš vyhledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    umi to interpen od penreaderu. Skvela vec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Chtel bych se zeptat: mam mio a701 a nainstalovanou velkou lokalizaci Interwrite 9.1.5.1283. Od te doby mi nejde nastavit:
    1- heslo pristroje
    2- v pripojeni "Usb to Pc"
    3- priradit fotky k rychlym volbam vytaceni hovoru
    4- ukoly
    a mozna jeste neco o cem ale nevim.
    Po odinstalovani lokalizace je vse funkcni.
    Mate stejnou zkusenost? Da se s tim neco delat?

    Ma nekdo tu samou Rom s tou samou lokalizaci? Mate stejne problemy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Dobrý den,
    jakou máte verzi ROM?
    Pokud máte verzi R65 tak na tu se lokalizace teprve optimalizuje (je to v procesu), aktuálně dostupná verze lokalizace je optimalizována pro verzi ROM R45. Pokud máte tedy novější verzi ROM tak může docházet k určitým disfunkcím v lokalizaci, vyčkejte prosím vydání novější verze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Pri zapinani PDA to pise:
    R64.3.101.0901.1
    Tohle by melo byt oznaceni rom nebo se pletu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Citace Původně odesláno od stavik
    Pri zapinani PDA to pise:
    R64.3.101.0901.1
    Tohle by melo byt oznaceni rom nebo se pletu?
    Dobrý den,
    pošlete tuto informaci kolegovi emailem: david.svasek@sunnysoft.com , ten Vás bude informovat až bude vydána lokalizace, která bude optimalizována pro tyto nové verze ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Poslal jsem mu mail
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Lokalizace n30
    Od drozi_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-09-2007, 20:04
  2. lokalizace
    Od fofrnik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-12-2006, 18:18
  3. lokalizace MDA II s Wm5 1.71i 64
    Od Vojtaha v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-02-2006, 18:10
  4. Lokalizace
    Od Petr Přikryl v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-09-2005, 20:05
  5. Lokalizace
    Od gooorila v sekci Toshiba
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-01-2005, 19:37