Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: mda vario + bluetooth/wifi komunikace - nefunguje

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    7

    Mam mda vario s wm 2005, a snazim se s nim sparovat jine zarizeni. ale ani s jinzm zarizenim s wm 2005, ani s wm 2003SE se mi nepovedlo si vymenit byt jediny bajt. obe zarizeni se vidi. Na HX4700 s resco explorerem 2003 jsem se snazil poslat na Vario soubor. Nelze, protoze na vario nemam admin. prava. ale ani pomoci Drive Mapping (resco expl.) se mi nepodarilo si "sahnout" na vario. Zkousel jsem si prohodit odchozi/prichopzi port, neni zaskrtnuto zabezpecena komunikace, vario na druhe zarizeni s WM2003SE vidi, ma s nim partnerstvi, serial port je otevren. a presto nic.
    situace je obdobna pres wifi. na hx4700 jsem vytvoril adhoc sit, a vario k nemu pripojil. hraju si s nastavenim, ale nedari se mi poslat na to druhe zarizeni cokoliv.
    pokud uz obdobnz prispevek na ce4you je, omlouvam se. hledam to tu uz chvili a nasel jsem sice nekolik prispevku, ale jejich reseni mi nepomohla.
    dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Co se tyce BT, Vario (MS bt stack) nema podporu pro File transfer sluzbu, takze pokud neni aplikace sama nepouziva vlastni protokol pres seriovej port, tak nic nepreneses. Pres IR port to jde bez problemu..
    Co se tyce WiFI, k presnosu potrebujes zase neco dalsiho, nejlepe FTP.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    7

    ja nedokazu na hx4700 simulovat ftp?
    nu, ale kdyz jsem sparoval hx4700 a htc universal, tak se podarilo si vymenit soubory. a mel jsem pocit, ze na universalu jsou tytez ovladace, jako na variu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    nema podporu pro File transfer
    až teď na to koukám, jak puk.. dyk vono to nefunguje ... to je teda pškně naprd.. dyť file transfer je zakladni funkce BT
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    Citace Původně odesláno od asdfgh
    ja nedokazu na hx4700 simulovat ftp?
    nu, ale kdyz jsem sparoval hx4700 a htc universal, tak se podarilo si vymenit soubory. a mel jsem pocit, ze na universalu jsou tytez ovladace, jako na variu.
    jak simulovat? Musíš tam dostat nějaky ftp serveřík. Třeba tento, nebo tento, či tento
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nevím jestli jsem dotaz pochopil správně, ale já jsem na Variu zatím neměl problém s tím že by nešel přenést soubor. Posílal jsem takto nějaké melodie (arm) na SE T610, T630 i K750i a vždy bez problémů. Jednoduše v průzkumníku vyvolám kontextovou nabídku nad souborem který chci přenést a vyberu volbu Přenést. Když mám zapnuté BT a je na blízku jiné zařízení (nemusí být spárované) tak se mi objeví v seznamu a kliknutím soubor odešlu

    Edit: zkoušel jsem opačnou komunikaci a taky se mi ji zatím nepodařilo zprovoznit, to bude asi to co autor myslel
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    já teda nevim, ale ani přez reco ani přez normal průzkumníka mi to nejede.. najde to zarizeni (PC s Widcommem) tak dám : "tap to send" pak se oběví : pending a pak failed .. a je fakt, že ani počítač nevitvíoří profil file transfer, jako na Widcommu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    7

    v threadu komunikace a synchronizace pise Borek, ze ma obdobny problem. Microsoft se chlubi tim, ze na svych zarizenich ma wifi a bt, ale ze to uz neumi prenest soubor nenapise? a budu li chtit na svem hx vytvorit ftp serverik, tak potrebuju cizi soft? To je vsechno jen ne user friendly
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    BFU na to pouzije BT...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    7

    prima. ten problem tu resi jeste jeden clovek. tady.
    tam si taky vite stejne rady?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Takze mensi mylka. Soubory pres BT posilat z Varia i na Vario jdou. Posila se se to pres OBEX, ne primo pres File Transfer Service. V pripade prijmu musi byt na Variu zapnute beamovani... Otestovano MS (Vario)<->Widcomm (PC)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Bluetooth komunikace
    Od petapen v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-11-2008, 18:45
  2. Qtek S200 a komunikace přes Bluetooth s PC
    Od RobertCh v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-08-2006, 13:55
  3. Vario a komunikace pres BT (bluejacking)
    Od Tazz1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-01-2006, 10:08
  4. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 12:57