Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Vario a VB runtime PPC03 NEJDE nainstalovat

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    Zdravím Vás!

    Opět jsem splácal nějaké prográmky v embedded visual studiu pro pocketPC2003 a nejdou mi dostat do spustitelného stavu ve variu, nejde nainstalovat VBruntime stažené od mrkvosoftu, tudíž ani program :-(

    Má někdo nějaký nápad?

    jak tuto aplikaci dostat do např. visualStudio.net aniž bych ji musel celou přepisovat a učit se .NET a navíc někde legálně vzít VSstudio pro WM?

    instalace do zařízení proběhne někdy skoro do konce - pak nenajde nějakou ms....dll a na kartu proběhne do konce a napíše instalace se nezdařila. nepomáhá ani SR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    1) eVB uz bohuzel neni na novych systemech vcetne Smartphone edici podporovano

    2) Prenos aplikace nebude jednoduchy - VB.NET navzdory svemu nazvu je zcela jiny jazyk nez (e)VB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    To jsem bohužel zjistil : visualBasic a .net Basic je opravdu něco úplně jiného. Krom středníků na každém řádku je snad jěšte složitější, to mi připadá schůdnější cesta přes C#, středníky mi budou připomínat delphi :dead:

    Proč alespoň, ta banda skrblíků, nepodporuje vývoj mobile app i v express edition... asi si začali být jistí v kranflecích, prodej stoupá, a každý vývojář rád zaplatí za to aby si jednou za čas udělal něco pro sebe :$: . Ikdybych moc chtěl, po 180dnech zkušební doby nemám jinou legální možnost, než si zaplatit visual studio, a to jen proto, že si jednou až dvakrát za rok dostanu chuť nebo potřebu vytvořit jednoduchou klikací aplikaci :no:
    netušíte někdo, jak to dostat do express edice?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Do Express edice to zatim nejde.

    Vzhledem k tomu, ze v zahranici se ozyva vice "hobby" vyvojaru jako jste Vy, tipuji, ze MS uvolni Express edici i pro Windows Mobile (nebo alespon SDK).
    Zatim ale tuhle informaci berte jen jako spekulaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ja jim za to nadavam, kudy chodim... Ale nedostal jsem zatim uplne odmitavou odpoved...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od beecher
    Ja jim za to nadavam, kudy chodim... Ale nedostal jsem zatim uplne odmitavou odpoved...
    já bych jim za to poděkoval :-) třebas to stihnou do 178dní kdy mi vyprší testovací doba, v případě opětného nuceného přeinstalování Woknowsů,možná i dříve :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nejde nainstalovat hotfix
    Od mao7_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-08-2009, 06:53
  2. Activesync 4,5 nejde nainstalovat
    Od xpeldax v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 16:18
  3. Hard reset - nejde nic nainstalovat atd..
    Od Dreamy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-09-2007, 17:45
  4. Nejde nainstalovat aplikace .exe
    Od gveck v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-11-2006, 21:00
  5. PocketDos - nejde nainstalovat
    Od Shanti v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-06-2005, 23:17