Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Dotazovani na pripojeni pres GPRS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    48

    Jde nekde nastavit, abych musel potvrzovat pripojovani pres GPRS..kdyz jsem pripojeny pres WiFi a odejdu mimo signal, tak se Vario zacne hned pripojovat pres GPRS. Posledne jsem si toho nevsiml a sezralo mi to hezkych par desitek kB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    210

    zkus smazat GPRS profil v nastaveni. sice je to drasticke, ale cihla se nebude mit cim pripojit na net a jsi v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    48

    No to se mi nechce...preci jen GPRS docela casto vyuzivam na ICQ, kdyz jsem mimo signal WiFi..

    Nejakej jine (mene drasticke) reseni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    210

    a co treba si vzdy zapnout flight mode? kdyz nejsi v siti, tak se taky nic nepripoji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    48

    No to zas potrenuji byt neustale na signalu GSM, takze to taky nic..jde mi vazne primo o nastaveni nebo neco podobneho aniz by me to omezovalo v dalsich sluzbach..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Bohuzel, jde o to, ze to je mobilni zarizeni a OS se ho snazi v nutnosti udrzovat on-line...
    Ale vytvorte si dalsi sit bez moznosti pripojeni a na tu se prehodte, kdyz nechcete se pripojovat. Telefon bude porad v pohode, ale pda se nepripoji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    48

    Mockrat dekuji za odpoved.. Myslite tedy v Nastaveni-Pripojeni-Upresnit-Vybrat site vytvorit na miste doposud pouzivaneho T-Mobile Internet nove pripojeni bez jakehokoliv nastaveni a to dat pouzivat jako automaticke?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Presne tak a nikdy jinak az na vecne casy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    48

    Tak jsem vyzkousel a je to presne to co jsem zamyslel Jednoduche a fungujici reseni, ktere mohu kdykoliv lehce zmenit.. Jeste jednou vam dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-05-2009, 19:46
  2. Vypnuti automatickeho pripojeni k inetu pres GPRS
    Od vojbarz v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-03-2008, 08:05
  3. Blokovani GPRS, pouze pripojeni pres WI-FI
    Od sinco_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-12-2007, 13:22
  4. Hp6340 - pripojeni pres GPRS
    Od jabba v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-02-2005, 19:54
  5. Pripojeni pres GPRS
    Od kony_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2004, 20:30