Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Mám druhé Vánoce nebo jsem objevil Ameriku? Widcomm SDK ke stažení!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    32

    Broadcomm nabizi Widcomm BT CE SDK zdarma ke stazeni, eVC 4.0 v pohode zkompiluje. Mate nekdo wrapper pro C# nebo se do toho mam pustit sam?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    VS.NET 2005 pro .NET CF 2.0 si wrapper udela samo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    32

    Tak bohuzel neudela. VC++ nepodporuje .NET pro Smart devices (podle vyjadreni MS neni o to takovy zajem, takze se nebude ztracet cas...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A kdo mluvil o VC++?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    32

    To je o kontextu Navic eVC je C++, Widcomm taky. Holt ten wrapper napisu sam.

    Edison
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ale psal jsi v prvnim prispevku o C#... Ten to sam udela...
    Myslel jsem to tak, ze mas proste DLL to nareferencujes v C# projektu ve VS2K5 a VS zaridi zbytek... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    To mi jsou vychytavky...

    Ale nemuzu nevzpomenout nesmrtelnou hlasku: "Kdo nepise v notepadu, tomu smrdi prace."
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Byl by nekde odkaz na SDK? Zkusil jsem Google, ale hodi me to vzdu jen do "member" area.

    BTW: Pokud jsou z SDK exportovany API funkce, coz predpokladam, a nejedna se o CO knihovnu, tak VS.NET 2005 zadny wrapper nevygeneruje a musite importovat funkce pres DllImport.

    Pro COM dokaze VS.NET vygenerovat CCWv - to mel asi Richard na mysli
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    32
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Diky moc za odkaz, mam stazeno
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-07-2008, 05:50
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-02-2008, 08:54
  3. Vanoce
    Od hrtak_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-11-2005, 12:16
  4. Na Acer se objevil USB driver pro N35
    Od ms_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-05-2005, 20:11