Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 78

Téma: Vario - zelená baterie - řešení

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    ŘEŠENÍ - ŘEŠENÍ - ŘEŠENÍ
    Pokračujte na příspěvku jimm98yho. Najdete tam zip soubor (vyberte si podle vzhledu ikonek), ve kterém jsou dva caby. Instalační instrukce jsou v readme.txt.



    ----- Starý příspěvek -----
    Zdravím, omlouvám se za založení nového tématu, ale cítím, že jsem blízko vyřešení problému, jen potřebuji trošku pomoci.

    Na http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=16559&dd=0&fi=240 psal jimm98y o způsobu - nahrát Vodafone Dialpad. To se mi nechtělo, chtěl jsem jen a pouze změnit baterii.

    Dohledal jsem tedy, že ikonky baterie jsou uložené v souboru phcanOverbmp.dll - ten jsem otevřel Resource Hackerem a ikonky jsem vyměnil za bílé tak, aby baterie ještě více rozlišovala kapacitu.

    Nicméně po nahrání souboru do Varia ho to nechce vzít na vědomí. Nakopíroval jsem ho pod jiným názvem do Varia, přejmenoval na původní název (jinak to nešlo udělat), ale místo mnou vytvořených ikonek se objevila bílá, 50:50 baterka.

    Má to co dočinění s digitálním podpisem? Koukal jsem do vlastností a podpis zůstal, nicméně nevím jestli nekontroluje něco dalšího, nebo tak něco.

    Neví někdo, jak na to? :-)

    PS: Po úpravách mi nejde standardní soubor phcanOverbmp.dll vykopírovat jinam, zálohu v počítači jsem chytře smazal a z Varia to prostě nejde. Může mi ho sem prosím někdo nahrát?
    PPS: Zálohu Varia nemám, jsem odvážný ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Omlouvám se, zapomněl jsem si zapnout zasílání infa mailem. Mezitím se mi podařilo dostat ten soubor z Varia, takže požadavek na nahrání ruším. Zálohuji si originál soubor sem ;-)
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Zase já.

    Popíšu svůj nefunkční postup, třeba se najde někdo, kdo odhalí chybu nebo s tím dokáže hnout, jsem sakra blízko, myslím...

    Zkopíroval jsem phcanOverbmp.dll z varia do PC, otevřel jsem resource hackerem. Vyměnil jsem ikonky za svoje (v příloze jako ico), tím se znehodnotil digitální podpis.

    Díky geoRG77ovi z mobilnaut.cz jsem dostal nový digitální podpis, ale ať se snažím jak se snažím, po nakopírování zpět do Varia to ten soubor stejně nevezme na vědomí a hodí se tam hnusná ikonka 50:50, která je snad ještě horší než zelená (zelená je moje první, tak jsem WM5 poznal :-)

    Jakmile ale smažu soubor, který jsem tam nahrál, automaticky se tam vrátí soubor se zelenou ikonkou z extended rom.

    Screen před (zelená ikonka).


    Screen po (bílá 50:50 ikonka).


    Vzhled ikonek, jak by měly po mojí úpravě vypadat.


    Pokud by někdo věděl, jak na to a chtěl se toho chytnout... Nebo poradit, rád to dodělám.

    Případně můžu zveřejnit instalační cab, kterým se tam hodí tahle bílá ikonka a nedělá nic jiného, jako původní cab, který mě přivedl k tomuhle nápadu.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    jakým způsobem se to dá teda podepsat? docela rád bych si s tim pohrál, ale každá editace zruší ten podpis
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Poslal jsem mu to po vyzvání z jeho strany na mail a podepsané jsem obdržel zpět.
    Taky si s tím jdu ještě chvíli hrát; přece není možné, aby se to nepovedlo předělat ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    díky msdn už vim jak to podepsat, takže teď si s tim jdu pohrát... můžu se ještě zeptat, v čem jsi editoval ty ikony?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Já jsem si sosnul nějakej stupidní trial nějakýho programu, kterej jsem našel jako první; ale jinak doporučuji zkusit http://www.stahuj.cz/uprava_plochy/ikony_kurzory_a_ostatni/iconstudio/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    díky, zkusim. normálně bych to všechno dělal v klasickym malování na který jinak nedam dopustit :-) ale kvůli tý průhlednosti by to bylo velice komplikovaný... pokud se mi s tim podaří něco udělat (doufam že jo) tak to sem postnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Jak jsem ten soft zkoušel, tak je docela na houby; sice je zadarmo, ale jinak fuj.
    Našel jsem http://ranfo.com/iconedit.html a umí přesně to co je potřeba a nic víc :-) A nebo si najdi nějakej, kterej bude vyhovovat tobě, co člověk, to názor.

    Jinak mě se to nepovedlo. Absolutně jsem s tím od tý doby nehnul. Ale držím palce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    http://img237.imageshack.us/img237/3205/screen001zl0.jpg
    bohuzel uz pisu z mda, ale konecne se mi to podarilo zprovoznit. zitra se z toho pokusim uplacat cab a jeste upravit vzhled ty baterky a upnu to sem
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Hezký :-) Hoď to sem, já pak upravím první příspěvek a budeš všemi opěvován ;-) Jenom pořád nevím, co jsem dělal špatně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    takže tady je ten cab, nejdřív ho zkus, protože je nutný přidání podpisu do systému, tzn. že: po instalaci si to vyžádá softreset, pokud se ikona nenačte hned po softresetu, zkus softreset zopakovat. pokud se nenačte ani po druhym softresetu, tak mi napiš, postnu sem provizorní řešení než se mi to podaří dostat do jednoho cabu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Zase mi tam visí ta 50:50 baterka...
    Nevím, jestli to třeba není tím, že mám nainstalovaný všechny caby od T-Mobilu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    ne, tim to není. tady je to "provizorní řešení" instalace(instrukce v přiloženym readme.txt), protože na to pokročilejší (aby to šlo jen jedním cabem) se asi budu muset naučit programovat setup.dll v céčku
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    jo a ještě - tohle tam přidá ikonku upravenou přesně podle těch z tvého příspěvku, pokud někdo bude mít zájem o tu samou co tam byla akorát v bílé, ať mi pošle mail... jinak klidně se s tim dá udělat to samý co má teď TyTN (ty čísla ve stavu baterie :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. po zapnutí bliká zelená Led
    Od blackydragon v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-03-2010, 12:04
  2. MDA Vario - Baterie od A do Z
    Od overgrounder v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 69
    Poslední příspěvek: 24-03-2008, 19:18
  3. A730W - Stále bliká zelená LED
    Od Phantomash_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 16:51