Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 78

Téma: Vario - zelená baterie - řešení

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    díky, to mi nenapadlo, jestli to bude fungovat, přidam to do toho cabu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    ale ja uz tam mam

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\security\ResOver\Bitmaps"
    "BaseId"=dword:00000000
    "BaseDll"="\windows\phcanOverbmp.dll

    nic sem tam pridavat nemusel
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    tak tam zkus ještě přidat:
    BatteryIconIdStart = 1001
    BatteryIconLevels = 11
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    Tyhle dve veci sem pridal a funguje!

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    A teď mi ještě tak napadá - díky těmhle klíčům v registru a nové editaci tý knihovny by teoreticky neměl bejt problém vytvořit ukazatel baterie přesně v procentech (ne po deseti jako je to v té třetí variantě, ale klasicky po jedné).

    Update: zkusil jsem to, ale po přidání ikon nelze knihovnu podepsat, což zatím vypadá na neřešitelný problém. :-(

    Jinak tady je balíček všech tří indikátorů, teď by po instalaci teoreticky měly fungovat i na ostatních romkách (nezkoušel jsem).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    tady je ještě jedna verze:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    48

    2 jimm98y:
    Fakt diky za tvuj cas a dobre odvedenou praci. Chci se zeptat jestli hodlas delat (pokud je to tedy, jak si psal, mozne) ten ukazatel stavu baterie po jednotlivych procentech? A jeste jeden dotaz. Je nutne pri instalaci jineho ukazatele odinstalovavat predchodzi verzi nebo ji staci jen preinstalovat?

    Predem diky za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    stačí jí přeinstalovat. ten ukazatel po jednotlivých procentech rozhodně hodlam udělat, bohužel když jsem to včera zkoušel tak se mi to po naimportování ikon nedařilo podepsat... teď sem si ale sosnul jinej resource editor kterej to (alespoň podle buzzdev) umí zařídit tak, aby se soubor po editaci podepsat dal, takže ho zkusim a pak uvidim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229

    Nebylo by mozne tyto ukazatele upravit tak,aby byly pouzitelne i s jinou ROMkou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    a zkoušel jsi to? teoreticky by to jít mělo, pokud ne, přidam k tomu nějaký knihovny, ale budu potřebovat něčí pomoc, neprovedl jsem cid unlock před flashem nový rom protože ani nějak neplánuju nahrávat tam wwe a češtinu sice po programech nepožaduju, ale po systému jo. a o záruku jsem taky přijít nechtěl... takže to zkus a pak sem písni, když to nepůjde tak k tomu přibalim ještě nějaký knihovny...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    48

    2 jimm98y:
    Diky za odpoved. Uz se tesim na novou verzi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229

    Citace Původně odesláno od jimm98y
    a zkoušel jsi to? teoreticky by to jít mělo, pokud ne, přidam k tomu nějaký knihovny, ale budu potřebovat něčí pomoc, neprovedl jsem cid unlock před flashem nový rom protože ani nějak neplánuju nahrávat tam wwe a češtinu sice po programech nepožaduju, ale po systému jo. a o záruku jsem taky přijít nechtěl... takže to zkus a pak sem písni, když to nepůjde tak k tomu přibalim ještě nějaký knihovny...
    Tak s ROMkou Mr.Clean 2.24to nejde...az budes mit to s knihovnama tak to sem hod..v teto romce je baterka v levem spodnim rohu spolu s comm managerem....ja to testnu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    konečně!!! funkční zobrazení stavu baterie po jednotlivých procentech!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    48

    Diky moc! Odzkouseno na me ROMce (viz. podpis) a jede bez problemu jako vsechny predchozi.. Vypada to opravdu paradne Jeste jednou dekuji za skvele odvedenou praci!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    linuxsoft: Musis v registrech prepnout zobrazeni baterie misto hodin.
    Kód:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shell
    ShowTitleBarClock=dword:0
    Ten ukazatel dole je uplne neco jinyho..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. po zapnutí bliká zelená Led
    Od blackydragon v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-03-2010, 11:04
  2. MDA Vario - Baterie od A do Z
    Od overgrounder v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 69
    Poslední příspěvek: 24-03-2008, 18:18
  3. A730W - Stále bliká zelená LED
    Od Phantomash_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 15:51