ŘEŠENÍ - ŘEŠENÍ - ŘEŠENÍ
Pokračujte na příspěvku jimm98yho. Najdete tam zip soubor (vyberte si podle vzhledu ikonek), ve kterém jsou dva caby. Instalační instrukce jsou v readme.txt.
----- Starý příspěvek -----
Zdravím, omlouvám se za založení nového tématu, ale cítím, že jsem blízko vyřešení problému, jen potřebuji trošku pomoci.
Na http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=16559&dd=0&fi=240 psal jimm98y o způsobu - nahrát Vodafone Dialpad. To se mi nechtělo, chtěl jsem jen a pouze změnit baterii.
Dohledal jsem tedy, že ikonky baterie jsou uložené v souboru phcanOverbmp.dll - ten jsem otevřel Resource Hackerem a ikonky jsem vyměnil za bílé tak, aby baterie ještě více rozlišovala kapacitu.
Nicméně po nahrání souboru do Varia ho to nechce vzít na vědomí. Nakopíroval jsem ho pod jiným názvem do Varia, přejmenoval na původní název (jinak to nešlo udělat), ale místo mnou vytvořených ikonek se objevila bílá, 50:50 baterka.
Má to co dočinění s digitálním podpisem? Koukal jsem do vlastností a podpis zůstal, nicméně nevím jestli nekontroluje něco dalšího, nebo tak něco.
Neví někdo, jak na to? :-)
PS: Po úpravách mi nejde standardní soubor phcanOverbmp.dll vykopírovat jinam, zálohu v počítači jsem chytře smazal a z Varia to prostě nejde. Může mi ho sem prosím někdo nahrát?
PPS: Zálohu Varia nemám, jsem odvážný ;-)