Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: GPS v CF slotu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Dobrý den , mám veliký problém,¨zakoupil jsem si PDA acer N50 Premium ,dal jsem do něj mapy tomtom(které mi předtím fungovaly bez problémů v N35) koupil jsem si od kamaráda GPS do CF slotu PDA se mi za cca 1H testování chytilo pouze jednou a to tak že se signál rušil,a ted nechce naskočit vůbec. nevím kolik nastavit baudovou rychlost ale ani na jedné to nejde, píše to - žádny platný signál GPS, nějaké čárky tam občas naskočí,ale je to šedé a ne modré. potřeboval bych to pomoci vyřešit,abych to GPS rozchodil. díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    20

    Zdravim. Navigaci v PDA nepoužívám, tlumočím jen zkušenosti svého bráchy. Používá CF kartu s chipsetem Sirf Star III v PDA Asus a730. Baudová rychlost by měla být 4800. Měl úplně ten samý problém, všechny satelity šedé, občas naskočil modrý, ale hned zase vypadl. Všechno to vyřešila až externí anténa, GPS teď funguje korektně, v pohodě najde 7 satelitů i ve městě nebo v lese.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od Ivan1007
    Dobrý den , mám veliký problém,¨zakoupil jsem si PDA acer N50 Premium ,dal jsem do něj mapy tomtom(které mi předtím fungovaly bez problémů v N35)
    A to jste kupoval novou verzi TT a nebo jak jste dosáhl u TT aktivaci stejného produktu na druhém PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    nemám pocit že by to bylo tím že je slabý signál - potřeba externí antény. nemá ještě někdo nějaký nápad? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    proč? to není nutné ne?to ale nebude tím,ted jsem si všiml že je to možná tím že to opravdu budfe potřebovat tu externí anténu,protože to nemá sirf 3 , hm ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    MZ MZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ja mam N30+GPS navilock U302 /Sirf III/zapojeny do USB a tiez som si uz niekolkokrat myslel, ze je pokazeny - zvlast ak PDA je po HW resete - vtedy sa GPS /ale nie vzdy/ tazko inicializuje - chce to ale vzdy urcity cas - niekedy az 10 minut. Niekedy, ak to dlhsie nejde pomoze vytiahnutie a opatovne zasunutie a potom to uz ide ako vino.

    Ten moj U302 je inak o dost citlivejsi ako trebars GPS v N35 - mal som moznost porovnat- prave na to budu asi tie externe anteny, ze...

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Tak jsem s tím byl v servisu a dali mi jasnou odpověď, prej je chyba v registru SW tomtoma,mám tomtom 5,21, nemuže mi někdo pomoct? Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Chyba neni v registru, ale registraci. TomTom umoznuje jedinou aktivaci tedy pro jedine PDA. Pri vymene PDA neni garantovana ani poskytovana nova licence. Vsechny pokusy toto obejit jsou nelegalni.....(nerikam nemozne).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    aha,a co mám tedy dělat abych si nemusel kupovat nový? existuje přece i nějaký jiný způsob ne ?

    Moderator: Prosim, nepoptavejte zde warez, ani nevedome
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    71

    Šuhajíček Acer N50 ma opacne obrateny CF slot takze bez externej anteny su problemy s fixom lebo modul vlastne cumi do zeme a chyta hlavne odrazeny signal.
    Vyskusane na vlastnej kozi - vyriesene ext. antenou
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    a jak bys teda vysvetlil že to PDA nejede ani s BT GPS nokia, ani paarrot v autě,pořád stejný problem ... neni problem jinde ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LOOX 610, OZI CE a GPS BC-307 v CF slotu
    Od xjarek_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-03-2006, 10:00
  2. Acer N50 a GPS v CF slotu
    Od niky_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 12-11-2005, 08:09
  3. xD karta do CF slotu
    Od Mark314 v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-07-2005, 18:51
  4. GPS do slotu
    Od vlado4_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-05-2005, 20:57
  5. Existuje GPRS EDGE karta do CF slotu alebo SD slotu
    Od luki v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-03-2005, 07:17