Zdravím uživatele PDA, rozhodl jsem se pořídit si PDA primárně pro navigaci. Vybral jsem si buď n560 nebo c550. Zde na foru jsem četl řadu stížností na fungování integrované GPS v modelu n560, proto se chci zeptat, zda problémy stále přetrvávají, nebo zda šlo o nějaké vadné neodladěné firmware prvních kousků. PDA hodlám používat hlavně jako navigaci v autě a z důvodu mobility bych nejraději měl "all in one", čili moden n560. Prosím uživatele výše zmíněných typů o opravdu co nejserióznější radu, jestli se mám rozhodnout pro n560 nebo c550 a k ní nějaký GPS modul, případně jaký. internet bych rád na PDA používal přes bluetooth (klíčenka MSI 3x s drivery WIDCOMM 4.0.1.2101), čili jestli i to bude uspokojivě fungovat, nebo je nutné dělat nějaké složité úpravy v PDA (jichž asi nebudu schopen). Pokud má tedy někdo trochu trpělivosti a chce pomoci začátečníkovi, neváhejte a raďte. Prosím opravdu jen o opravdové rady, ne o flameware, s PDA nemám žádné zkušenosti. Případně jaké programy a co vlastně n560 či c550 zvládne (přehrávání divx, mp3, možnost přehrávat APE atd...). Díky moc.
// navigaci hodlám používat TOMTOM - problémy s rychlostí při použití lokalizace stále přetrvávají? nastavení GPS při spuštění stále trvá v řádech minut? nebo je při použití c550 a externí GPS tato operace v řádech sekund?