Taky mi to vypadavalo a s touhle verzi kterou vytvoril LENNYD mi to vypadava takynevim kde by mohla byt chyba.
Taky mi to vypadavalo a s touhle verzi kterou vytvoril LENNYD mi to vypadava takynevim kde by mohla byt chyba.
To je bohuzel velmi pravdepodobne, protoze jsem pouzil kokosovu verzi![]()
Tak jsem koukal na to padání, a vadí mu tyto řádky:
tak jsem do verze od lennyd dal původníKód:,"500[more,set_1]","in %dist%* turn", ,"200[more,set_2]","in %dist%* turn",
Pokud si stáhnete můj, soubor a nakopírujete do Voice, tak tam zůstane původní soubor (na který se můžete kdykoliv přepnout zpátky, pokud by byly problémy) a objeví se nový hlas "Jan Tichy"Kód:,"500[more,set_1]","prepare_to turn %* in %dist", ,"200[more,set_2]","prepare_to turn %* in %dist",. Zatím odzkoušeno jenom na simulaci, ale přestalo to padat. Tak zkoušejte!
Jak se udělá simulace?Mě to ukazuje pouze průlet bez zvuku,dík za tip
Zmacknes tlacitko kalendare a das prulet...
Jak to myslíš tlačítko kalendáře?Já chci zkusit průlet se zvukem,ale nevim jak na to
Před tím, než klikneš na čudlík Průlet, musíš držet HW tlačítko Kalendář.
EDIT by Moderator
Pridal som sa aj ja so stišovaním ukecanosti iGo:
Slovenský hlas Andrea Čučoriedková
Približne tie isté úpravy ako má Jan Tichý.
to rony:
Download V_SLO_F2.zip
NOT FOUND!?
tak tak, file not found. Ja som ukecanost riesil jednoducho, zvuk som vypol a pozeral na display
![]()
Průlet u Varia se zvukem nastane přdržením horniho levého tlačítka (se symbolem obálky)a tapnutím na průlet.
uz je to ok. Zle som prepisal nazov suboru...Původně odesláno od gete
Protože se v iGO 2006 Plus změnila struktura konfiguračního souboru pro hlasovou navigaci, trochu jsem si opět pohrál s Honzou a Zuzanou.
Pokud máte zájem vyzkoušet, přikládám upravené soubory.
Stačí nahrát do adr \iGO\Voice na SD kartě a po suštění se objeví Jan II a Zuzana II.
A ještě ten Honza
Prosimtě tahle Zuzana II je upravená z origo Zuzany a nebo zjiž upravený Zuzany Je***ý ? Používám tu upravenou, kde jsem ještě odstranil hlášku přepočítat. Jak je teda na tom tahle ZuzanaII ? Díky