Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 37

Téma: Změna hlášení během navigace

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    76

    Taky mi to vypadavalo a s touhle verzi kterou vytvoril LENNYD mi to vypadava taky nevim kde by mohla byt chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    25

    To je bohuzel velmi pravdepodobne, protoze jsem pouzil kokosovu verzi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Tak jsem koukal na to padání, a vadí mu tyto řádky:

    Kód:
    ,"500[more,set_1]","in %dist%* turn",
    ,"200[more,set_2]","in %dist%* turn",
    tak jsem do verze od lennyd dal původní

    Kód:
    ,"500[more,set_1]","prepare_to turn %* in %dist",
    ,"200[more,set_2]","prepare_to turn %* in %dist",
    Pokud si stáhnete můj, soubor a nakopírujete do Voice, tak tam zůstane původní soubor (na který se můžete kdykoliv přepnout zpátky, pokud by byly problémy) a objeví se nový hlas "Jan Tichy" . Zatím odzkoušeno jenom na simulaci, ale přestalo to padat. Tak zkoušejte!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    11

    Jak se udělá simulace?Mě to ukazuje pouze průlet bez zvuku,dík za tip
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    25

    Zmacknes tlacitko kalendare a das prulet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    11

    Jak to myslíš tlačítko kalendáře?Já chci zkusit průlet se zvukem,ale nevim jak na to
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Před tím, než klikneš na čudlík Průlet, musíš držet HW tlačítko Kalendář.

    EDIT by Moderator
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    28

    Pridal som sa aj ja so stišovaním ukecanosti iGo:

    Slovenský hlas Andrea Čučoriedková

    Približne tie isté úpravy ako má Jan Tichý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    40

    to rony:
    Download V_SLO_F2.zip

    NOT FOUND!?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    138

    tak tak, file not found . Ja som ukecanost riesil jednoducho, zvuk som vypol a pozeral na display
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    27

    Průlet u Varia se zvukem nastane přdržením horniho levého tlačítka (se symbolem obálky)a tapnutím na průlet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od gete
    to rony:
    Download V_SLO_F2.zip

    NOT FOUND!?
    uz je to ok. Zle som prepisal nazov suboru...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    75

    Protože se v iGO 2006 Plus změnila struktura konfiguračního souboru pro hlasovou navigaci, trochu jsem si opět pohrál s Honzou a Zuzanou.
    Pokud máte zájem vyzkoušet, přikládám upravené soubory.
    Stačí nahrát do adr \iGO\Voice na SD kartě a po suštění se objeví Jan II a Zuzana II.


    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    75

    A ještě ten Honza
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    Prosimtě tahle Zuzana II je upravená z origo Zuzany a nebo zjiž upravený Zuzany Je***ý ? Používám tu upravenou, kde jsem ještě odstranil hlášku přepočítat. Jak je teda na tom tahle ZuzanaII ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin Asus M-10 Změna jazyka navigace a znovuinstalace PDF prohlížeče
    Od Vidloch v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2011, 11:44
  2. Hlášení umístění radarů
    Od eduardb v sekci iGO
    Reakcí: 94
    Poslední příspěvek: 08-08-2008, 16:19
  3. Zobrazování během navigace
    Od Tofik_ce4you v sekci iGO
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-12-2006, 12:22