Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Domácí síť přes wifi

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    53

    Zdarec lidi mám problémek. Ted mám 1. pda s wifi a tak trošku se v tom neorientuju... Takže mám domácí komp s připojením na net, od něj mám kabel do ovislink wifi na který mám přes wifi připojenej notebook.. A ted bych do toho rád zapojil i svoje pda. Takže sít má kodování wap. Zapnul jsem po 1. wifi hned mi to tu sít našlo dal jsem připojit ptalo se mě to na heslo, to jsem zadal a ukázalo mi to připojeno ale ted nevím jak dál.. nepoznám jestli jsem připojenej a net mi taky nejde i když na natasu jde co teda mám jak nastavit?? nějak nic nechápu.. Předem díky za odpověď...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    No ted by ti melo akorat stacit nastavit v PDA IP adresy... tzn. IP stejnou jako v notebooku (az na posledni cislo), branu a DNS totozny s notebookem... pak by to melo behat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    53

    No ale kde to najdu??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Jo až takhle... mno tak teda:
    Nastaveni->zalozka Spojení->Připojení->zalozka Upřesnit->Sitova karta->tam vyber sitovou kartu Wifi->nastav IP adresy, v druhe zalozce DNS->OK... a melo by to jit... doufam ze jsem to napsal srozumitelne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    53

    Mno v nastavení, připojení mám 2 položky a to Sítové karty a připojení. V připojení mám na výber přidat přip modemem, přidat VPN, uoravit můj proxy server, správa existujícího připojení..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    taky ze jsem psal zalozka "Upresnit"
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    53

    tak tam mám vyberte sit, pravidly vytáčení a výjimky
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Samsung i600.Domácí wifi.
    Od bagio_ce4you v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-07-2008, 23:40
  2. WiFi bezdratova domaci sit - pripojeni
    Od mak.dc v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 19:09
  3. Wi-fi malá domácí síť přes P3600 na internet?
    Od bjirka v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-03-2007, 16:34
  4. Wifi v domácí síti
    Od maeko v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 20:12
  5. Nastavení WiFI v domácí síti
    Od psaf v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-12-2004, 10:28