Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Nová ROM na MDA III

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Zdravim, včera jsem si nahrál novou rom do MDA III a vyskytlo se mi několik problémů.
    Nejdřív jsem si tam chtěl nahrát "čistou" od Qteku, ale tam se mi oběcila chyba 120 Country ID ERROR 37-37-9-9-9 pak jsem zkusil ještě jinou od Qteku se stejným výsledkem, jen ty hodnoty s těma pomlčkama byli jiný! Nakonec jsem si tam dal verzi pro britský T-M (při startu se mi za verzí rom neukazuje ENG ale WWE - co to znamena?) Tato ROM nahrát šla, ale když jsem si chtěl obnovit zálohu z AS tak to nešlo, že prý byla udělaná jiným druhem mobilního zařízení. Naštěstí jsem měl ještě jednu na kartě, odkud obnovit šla, ale vyskytnul šla, nasledně na ní mi pak šla udělat obnova z AS. Na konci mi to vypsalo několik chyb (docela hodně) ktere soubory nešli obnovit. Dokonce se mi tam vratila i čeština, jenže nastal další problém. Nahoře se mi oběvila nová stavová ikona (vedle signálu) prý připojení (takové 2 vodorovné šipky s křížkem u nich, když jsem nebyl k ničemu připojenej) když jsem měl aktivní GSM část, bylo to bez problémů, ale když jsem GSM část vypnyul, tak po kliknutí na ikonu připojení se mi MDA restartuje!
    Tak bych se chtěl zeptat, proč tam nejde ROM od Qteku (že by to TM nějak blokoval?) a jestli tam jde dát nějaká nižší verze (tuším, že jsem tam měl 1.33 (teď mam 1.42) případně jestli někdo nemáte nějakou kderá se dávala do českých MDA. Koukal jsem na stranky mobilauntu, ale tam ten odkaz co je vede nějkam na irskej? TM kde ten soubor není!
    Tak a co teď s tim? Nechce se mi nahravat komplet celý zařízení znova, když mi nejde ta obnova!, navíc se nechci vzdát češtiny!
    Pomůže mi někdo?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    ja bych spis potreboval nekde najit puvodni (origos) k t-mobilu? nemas? nebo nekdo jiny?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Pravě, že bohužel nemám! :-( A podle navodu jak se dostat k ExtROM se mi to nepovedlo (HR a pak při odpočítávání SR)
    Navic jsem zjistil, že s touhle novější ROM mi ve zprávách zmizeli MMS!
    Ale koukal jsem, že ty máš taky MDA III jakou tam máš ROM? Nemoh by jsi mi ji nějak poslat? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jo chlape to sis měl rozmyslet dřív, než jsi začal experimentovat s ROMkama

    zálohy nelze přenášet mezi různými verzemi ROM, natož ne s češtinou ! zaděláš si akorát tak na problémy a nestabilitu a hlavně na další HR. Je potřeba vše nainstallit načisto znova. Co se týče češtiny - troufám si tvrdit, že Windows jsou tak jednoduché, že čeština ani není potřeba, těch pár jednoduchých frází zvládne každý

    Jinak ENG a WWE je to samý, WWE znamená world wide english (pokud se nemýlím), takže tím se nic nemění. Nyní se již používá v podstatě pouze WWE v označení anglických ROMek

    A pokud chceš upgradovat na nějakou QTek ROM, musíš místo přiloženého exe souboru na flash použít soubor MaUpgradeUT_noID.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Ja už jsem to tak nějak vyřešil!
    Dokonce jsem zkoušel i ten MaUpgradeUT_noID.exe (byla k němu ještě potřeba knihovna RUU.dll) Jenže na obrazku bylo MDA Compact, a stejně to nějak nefungovalo, protože to nenatahlo zdrorjovou ani neukazalo cilovou ROM v MDA (byli tam jen prázdné řádky za dvojtečkama) Nehledě na to, že mi tohlasilo, že update priběhl v pořadku i když MDA nebylo vůbec připojené! :sarcastic:
    Zatim jsem si stahnul Ext ROM pro Qtek a tak nějak tam nasmolil ty CABy a zda se to byt OK. Ale stejně bych nejraději čistou ROM od Qteku.
    Nebo existuje ještě nějaká možnost, jak se zbavit uvodního loga T-Mobile? (ostatní růžovou jsem už eliminoval! )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od JanHavlicek
    Jo chlape to sis měl rozmyslet dřív, než jsi začal experimentovat s ROMkama
    S našima černejma spoluobčanama si už hrát nebudu, slibuju!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    4

    http://www.romupdate.ru/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid =31
    .Tady muzete stahovat mraky rom.Je potreba se zaregistrovat.Stranky jsou v rustine
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Díky za snahu, ale azbukou nevládnu! ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    28

    http://www.xda-developers.com

    http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blueangel
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    Dá se někde stáhnout Originál česká rom od Eurotelu na MDA III ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    Jedine primo od nekoho z cihly
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    nevím co mám dělat nejdou mi tlačítka při hrách tak sem myslel že by to mohla spravit víměna ROM.....Mohl by mi někdo napsat návod v češtině jak flashnout WM5 :??
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    3

    nema neko cesky nebo Sk navod na flash rom na MDA III? V ENG navodu vsemu nerozumim. :O
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nová ROM 434
    Od Panot v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 11-05-2007, 23:23
  2. Nova ROM 352 - GER
    Od Sirus v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 14:48
  3. Nová ROM R64
    Od nowis879 v sekci Mio
    Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 20:54
  4. Nová ROM MDA III
    Od Martin Pospíšil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-10-2006, 09:57
  5. Nova rom 172
    Od lout_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 17-05-2004, 04:28