Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Vario + prataktovani: po probuzeni se neobnovi pozadovana frekvence.

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    Zdravim!
    Pouzivam ve Variu Smartskey s programem OmapClock pro pretaktovani.
    Samotne pretaktovani chodi v pohode, ridi se hodnou zadanou v ini souboru.
    Bohuzel ale kdyz zarizeni usne a probudi se, naskoci zpet pouze defaultni frekvence (180MHz) a nedari se mi zadnym zpusobem donutit program, aby znovu nasadil frekvenci z ini souboru.
    Nesetkal jste se s tim nekdo? Pripadne nemate to jiz nekdo poresene?
    Predem diky za napady!

    EDIT:
    Omlouvam se, ted jsem si vsiml, ze je tu pretaktovani venovana cela jedna diskuze ...
    Zkusim dohledat tam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    A mas OmapClock ve stejnym adresari jako SmartSKey?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    To samorejme mam.
    Vsechno maka, jak ma ... jenom po tom probuzeni se to nenastavi.
    Zkusim procist ty starsi diskuze, treba tam najdu reseni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    to se tu už řešilo (tušim v : Přetaktování processoru Omap) Omapclock je na tohle nedokonalý.. nějak se to dá řešit MemMeidem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    81

    A nebo utilitku Batterystatus. Ma to v sobe pretektovani a mne to jede na Variu paradne....

    viz: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=16452
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Johnnnnnnnnnny: Asi bys sis mel obcas nejdriv zjistit detaily o cem chces psat a nemlzit.. MemMaid je pouzitej na to co uz sam dela SmartSKey

    musashi: Mas to v zarizeni nebo na karte? Jeste se podivej do notifikaci, zda tam skutecne je..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Ano, jedine Battery Status, je to freeware a slape na jednicku, narozdil od vsech jinych moznosti! Osobne vyzkouseno bezpoctem pokusu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    smartskey je rovnez freeware a funguje rovnez na jednicku, overeno rovnez xkrat). Obnovovani pretaktovani je provadeno na zaklade zaznamu v notifikacni databazi jako spusteni tusim pri prechodu ze suspend modu. Battery status a smartskey delaji to same, tzn. jeden zapis. Pak uz se o omapclock nestaraji.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM 6.5: wifi pripojeni se neobnovi po suspendu
    Od snowhate v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-01-2010, 14:14
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-11-2008, 21:06
  3. igo 8 a TMC - frekvence v Praze
    Od sep_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-06-2008, 13:43
  4. Po probuzení nepříjemný bug (Vario)
    Od H0UD1//1 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 14-02-2007, 22:45
  5. Treo 650 frekvence
    Od Gajovský v sekci Palm
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-12-2006, 11:22