Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Video s titulky

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mohl byste mi někdo poradit, jak na video s titulky? Jsem novopečený majitel N560 a nainstaloval jsem si program TCMP, ale titulky mi nejdou a když, tak bez diakritiky ( . Budu vděčný za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Nevím jak v TCMP, používám SmartMovie a ten načítá titulky v textovém formátu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    No, tak titulky jdou vypálit přímo do obrazu při převodu pomocí pocketdivxencoderu (poslední verze nemá trable s titulema) a nebo použít plugin do tcpmp (tady-stačilo použít hledání v diskuzích) a převést titulky do smi tušim (program, co to dovede i v pda tu někdo vytvořil a uveřejnil na foru)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    do tcpmp existuje plugin na podtitulky kterej zvladne i diakritiku, podporuje ovsem dost netradicni format podtitulku, ale pomoci programu subtitle workshop na pc se daji v poho do tohoto formatu zkonvertovat. Ten plugin se vzdy vaze na danou verzi tcpmp tak se jukni na ofiko stranky tam by snad mel byt i odkaz, kdyby ne tak se mrkni do jejich fora tam urcite najdes dalsi info a kdyby ne tak me napis pomuzu ti to doresit, z hlavy to ted nedokazu popsat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Díky díky, plugin jsem nainstaloval, titulky předělal a už to jede. Jen to není moc na dívání, protože titulky pořád problikávají (tak 20x za sekundu), číst se to dá, ale moc příjemný to není a kdybych byl epileptik, tak už mám záchvat (
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Tak když Vám bude to problikávání vadit, tak není nic jednodušího než převést film v PocketDivXEncoderu a on titulky (*.sub a *.srt) dokáže přidat do obrazu. (jak už to tadyxněkdo zmiňoval) Hlavně NIC nebliká protože titulky se obnovují stejně s obrazem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Mno nevím, ale to blikání dle mě nebude vlastnost...je to dlouho co jsem to zkoušel, ale nějaké poblivání si nepamatuji (možná jen slabá paměť, npopírám)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    bohuzel me to take blika, ale rozhodne netvrdim, ze to treba nejde nejak nastavit aby k tomu nedochazelo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Video na PPC... titulky nebo bez nich?
    Od ing.dr v sekci Multimédia
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 13:29
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 12:25
  3. Titulky v PDE
    Od pokec66 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-06-2007, 22:07
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 20:18
  5. Video player s titulky
    Od gumas v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2004, 17:01