Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: a701 R55 a voice speed dial

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    34

    dobrého dne přeji,

    R55 a hlavně voice dial - super věc!
    vytáčení tel. čísel hlasem, spouštění aplikací hlasem

    ale nejsem si jist s kompatibilitou s hf parrot 3000 evolution
    s 6310i funguje velmi dobře, ale s a701 je to už horší.
    při stisku zeleného tlačíka na hf se aktivuje hlasové vytáčení ale není použit mikrofon na hf ale na miu, což je nepoužitelné.
    obecně i kvalita během hovoru je podtatně horší než u stařičké nokie.

    nějaké nápady či skušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    15

    Ja mam PARROT CK 3100 a hlasove vytačanie mi funguje bez problemov.
    Mozno to chce novy upgrade.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    34

    firmware na parrotovi udělám, good idea
    máš v pda nějaký software na hlasové vytáčení nebo r55 s voice dial
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    15

    Mozno som zle pochopil prvu otazku.
    Myslel som upgrade PARROTU a vyuzivanie hlasoveho vytacania v HF sade.
    V CK 3100 sa da nastavit ci chcem pouzivat - hlasove vytacanie z HF sady alebo z telefonu.
    ROM mam original 45.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    2

    Me to s HF přes BT blbne obecně všude - kvalita hovoru, různé výpadky ovládání apod... mám CK5100 upgrady mam všude mio - R51, Parrot 6.03Z Testoval jsem i nokii CK-7W to samé.... Jak jste spokojeni s HF přes BT na miu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    Vzhledem k tomu, že jezdím jednak svým autem, ale i služebními (tam máme HF na Nokie), tak jsem s ohledem na nebezpečí 3b ( neinvestoval do těžké HF, ale jen do přenosného BT headsetu.
    Starý se mi současně se zakoupením Mia rozpadl, tak jsem nejdřív koupil nějaký no-name a to nebylo nic-moc. Pak jsem vybral SE HBH-602 (doporučeno jako kompatibilní na stránkách mio-tech), a to je naprosto bez problémů. Tedy, tak 1x za 10 odchozích hovorů mě druhá strana neslyší (taková maličkost ... ). Ale po novém vytočení vše OK, příchozí hovory 100% OK.
    A mimochodem: na mio-tech mají jako kompatibilní HF uveden Parrot CK3300...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Odstraneni ikony Voice speed dial
    Od tom028 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 21:17
  2. voice dial soft
    Od grapher v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 10:30
  3. Zapojení sluchátek - Voice speed dial
    Od Sidon_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-09-2007, 12:28
  4. Voice Speed
    Od Osma_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-01-2007, 15:39
  5. Reakcí: 68
    Poslední příspěvek: 06-09-2006, 20:41