Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Jak na mapy.cz ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Kterej prohlížeč umí zobrazit stránky na serveru mapy.cz ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Třeba Minimo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mi38k
    Třeba Minimo...
    Přes Minimo mě to taky nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Používám poslední verzi Minima (tuším, že to je 0.016) a ty mapy mi to zobrazuje naprosto korektně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    dej screena jako důkaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Co člověk musí všechno udělat, aby mu druzí věřili

    No bohužel ta klávesnice tam zrovna trochu překáží ale jako důkaz to stačí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Ty jó fakt že jo. Tak to já asi budu muset upgradovat na lepší železo nebo nevím čím to je. Moc díky a omlouvám se za nedůvěru. )
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Mapy do tom tom 6.
    Od fox.vwgolf v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-12-2007, 22:09
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 16:11
  3. Mapy.cz - kterým browserem se otevřou mapy?
    Od hotovyrado_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 19:56
  4. ozi CE a mapy
    Od marana v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 09:17