Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: WM5 a spodní lišta s tlačítky Kalendář a Kontakty

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    Zdravím, nevíte někdo jak změnit mapování těch odkazů na spodní liště? Nebo jinak jde tahle spodní lišta úplně zrušit??? Našel jsem prográmek který vytvořil namísto odkazu Kalendář starý dobrý Nový. To je dobré. Nicméně nejlepší by bylo kdyby ta lišta prostě šla vypnout. JEdnak by se zvětšila plocha pro Today a tím i pro Nadcházející události v kalendáři a jednak ta lišta je tam i s těmi odkazy uplně na prd když těsně pod ní jsou tlačítka hardwarová s naprosto stejnou funkcí!!! Děkuju moc za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    No o to právě jde, že menu s 2 položkami se dá ovládat pomocí hw kontextových kláves co jsou hned pod nimi (tedy není to, že by ty klávesy přímo pouštěly kalendář a kontakty, ale že zvolí tu volbu z menu)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Lista zrusit nejde, pac nekde napsano musi byt, co se stane, kdyz zmaknete nejake to HW tlacitko pro to urcene, ne? Jako na mobilu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    ale pánové to je přece nesmysl!!! u starých vokýnek to nebylo a nikomu to nechybělo - ano připomíná to mobil, ale nač to??? ptám se - je to prostě zdvojení funkcí to je celé - je to nesmysl nemá to tam co dělat - leda že by se to dalo volně programovat a mohl si tam dát každý to co chce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jenze stare okynka se nedaly az tak dobre ovladat bez stylu, jak je tomu u WM5... Neni to sice 100%, ale porad lepsi nez dratem do oka...
    A jake zdvojeni funkci? Opakuji, kdyz to tam nebude, vy budete vedet, co se zmacknutim dane kontextove klavesy (ktere bohuzel nema ani Hx4700 ani X50v/X51v) stane? Tezko...

    Navic, se ta spodni lista ve WM5 programech pouziva take jako menu...

    A co tam bude, kdyz je clovek na Today, samozrejme jde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    tak tohle jsem moc nepochopil -já nemluvím o tom aby ta lišta zmizela ze všech aplikací ale o tom že když je otevřené TODAY tak je to tam naprd protože HW tlačítka, která jsou těsně pod tím mají naprosto stejnou funkci - no nic diskuse evidentně o ničem - bude se prostě muset spokojit s tím co je a basta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ja nerikam, ze nemaji, ale opakuji, vy snad vite, kdybyste to nevidel, JAKOU tu funkci maji ty HW tlacitka prirazenou? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    Proboha vždyť sem si je sám nastavil tak to snad vědět musim - nepracuju se zařízením pana Vonáska, ale se svým vlastním iPAQem :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    Navíc funkce HW talčítka nerovná se funkce toho odkazu na liště.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od honza.chlan
    ...protože HW tlačítka, která jsou těsně pod tím mají naprosto stejnou funkci...
    Stále jste to nepochopil (zkuste si prosím přečíst můj příspěvek ještě jednou). Ta HW tlačítka NEMAJÍ přiřazenou žádnou funkci. Jejich jedinou funkcí je vyvolat levé a pravé kontextové MENU (všimněte si, že to je použité ve spoustě aplikací, třeba psaní SMS), a proto jak píše Beecher kdyby tam to menu zobrazeno nebylo, tak nevíte, co ta tlačítka dělají (a že je vůlbec můžete mačkat).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    tak moment myslim, že se nechápeme navzájem, protože na mém HXku ať jsem v jakékoli aplikaci tak tlačítko tedy to co je mimo display a má vedle sebe nepatrný výstupek z umělé hmoty má stále jednu a tu samou funkci a je uplně jedno jestli se v té liště píše že je to nabídka nebo storno nebo já nevim co - iTask je prostě iTask - poštu jsem nastavil na otočení obrazovky, kontakty jsou prostě kontakty a kalendář je prostě kalendář - to co je na displayi ale není HW tlačítko to je odkaz - teď už se chápeme ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Doporucuji podivat se na fotky HTC Wizarda, HTC Universala, HTC Herma, kde jsou specialni klavesy, kterymi se prave vyvolavaji ty akce, ktere jsou na te liste...

    Ja osobne jsem si prenastavil 4 HW tlacitka, ktera jsou kolem D-Padu, tak, ze mam Start, Leva Softkey, Prava Softkey, OK/Close... Funguje to bezvadne...

    EDIT: Ano, prave ty tlacitka jsou proste po staru, spoustely namapovanou aplikaci. Premapoval jsem to tak, jak jsem napsal, a chova se to ted jak ma...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    no jo tak teď už sem doma :-) to bylo tedy celé o tom, že wm5 prostě prioritně nejsou pro HXko :-) dík za radu - docela mě to zaujalo asi to zkusim
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Njo, ono ani spousta novych stroju uz s WM5 tyto kontextove klavesy nema... Acer N31x, FSC Loox N5xx, C5xx...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    hm hm no každopádně to stojí za vyzkoušení :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak dostat ikonky do systraye (spodní lišta)?
    Od Michal Škrabálek v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 29-03-2009, 22:41
  2. Nefunkční Kontakty ze spodní nástrojové lišty ve WM5
    Od Martin Hanousek v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-04-2008, 14:23
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 19:44
  4. Kontakty a kalendář
    Od dragon33 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 11-09-2006, 20:03
  5. Systémová lišta do spodní části obrazovky?
    Od niky_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 18:22