Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: rychlost n560

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Nezdá se vám, že n560 je pomalé jako šnek? Před koupí jsem četl recenze, kde psali, jaký je to rychlík, že "nikdy nebudete pociťovat nedostatek výkonu...." ale stačí se proklikat pár nabídkami a nastavením, každé okno se otevře s drobným zpožděním, hra Mahhjong 3D se netrhá jen na minimální rozlišení, tomtom se načítá asi 5x dýl než u kamarádova starého Acera... Jak to vnímáte vy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    TomTom mne take stve, nacita se neco pres minutu :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    to je divný, když chodí plynule i na 200mhz processorech.. jestli na tom nebude mit vinu VGA
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Spíš si myslím, že na vině bude WM5...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    to asi ne, když lidi o Vario (O-map 195 mhz) s WM 5.0 pisou, že to běhá v pohodě.. Mozna tam mate moc programu nebo nejaky vsetecny pluig in
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    to asi ne, když lidi o Vario (O-map 195 mhz) s WM 5.0 pisou, že to běhá v pohodě.. Mozna tam mate moc programu nebo nejaky vsetecny pluig in
    Hmm, programů tam mám docela malinko, mně se to zdálo pomalé už od začátku... Předtím jsem měl zkušenost s Looxem 410 a ten mi přišel rychlejší. Může se k tomu vyjádřit nějaký majitel n560?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    28

    No co se týká TomToma moje zkušenost: do nahrání lokalizace nabíhal u mne pár vteřin, po instalaci Sunnysofťácké lokalizace startuje jak šnek (asi minutu).
    Jinak jsem s n560 spokojen (ale nemám s čim porovnat-je to moje prvé PDA)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1

    Je to zvlastni ted jsem zkousel rozchodit TOMTOMa na Yakumo X cosi ... a beha tam jako vino ale na me 560 nez nabehne ... uff hruza ... hledam vsude mozne, celkove mi prijde 560 pomala. Co s tim ?????

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Největší zpomalení má na svědomí opravdu Sunnysofťácká lokalizace, bez ní běhá PDA jako blesk. Až budu mít nějaké odpoledne na hraní, zkusím HR a nainstalovat jen "malou" lokalizaci, třeba to pošlape líp. PDA v angličtině by mi nevadilo....

    Má cenu to zkoušet nějak řešit se Sunnysoftem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Nestačí Interwrite odinstalovat? Musí se HR?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    no uvidime jestli v registrech nezbyde nejakej marast, vecer to zkusim zazalohovat a odinstalovat. Zkusime co to udela.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Odinstaloval jsem, ale TomTom se spouští pořád stejně pomalu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    a co tedy ta lokalizace? Zkoušel jste to hned po HR (v angličtině) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    28

    Taky jsem experimentoval, a odinstalování lokalizace nepomohlo ani u mne - prostě ta lokalizace něco kvalitně "zmatlá", že to má tenhle dopad. U jiné app než je tomtom jsem tento jev neregistroval (zatím).

    Vzdát se mi ale počeštění nechce - ne že bych se v počítačové angličtině nevyznal, ale jaksi je mi rodný jazyk milejší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    19

    Udelal jsem HR, nainstaloval malou lokalizaci a TomTom je na N560 porad stejne pomalej. Skoda, ze jsem to nezkusil uplne bez lokalizace.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-08-2010, 10:58
  2. N560 a rychlost USB Upload/Download?
    Od jad_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-03-2007, 10:55
  3. Rychlost SD karty pro N560
    Od fahrus_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 13-10-2006, 14:09
  4. FSC N560 - rychlost prenostu na SD kartu PC2PDA
    Od erazer2k5 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 16-06-2006, 16:50