Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 34

Téma: rychlost n560

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tak někdo prostě udělejte HR a nainstalujte jenom TT
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    To bude prvni vec, kterou udelam, az mi zejtra N560 privezou. Lokalizaci instalovat ani neplanuju.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    tak někdo prostě udělejte HR a nainstalujte jenom TT
    Já jsem to tak zprvu měl. Na nelokalizované N560 Tomtom byl OK.Nastartoval během pár vteřin. Bohužel, jak jsem se zmínil v předešlém příspěvku, tak lokalizací se to nějak pos**e.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    bohužel lokalizace bývají dost často nedokonalé
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nejsou nedokonale, ale funguji ve sve podstate jako programy bezici nad puvodnimi anglickymi knihovnami...
    Pro nektera zarizeni existuji (napr. ASUSy 63x) CSY romky, kde jsou jiz prelozeny do cestiny systemove knihovny...ale tam se zase clovek muze dockat jistych nekompatibilit s programy, ktere pri behu hledaji a vyzaduji originalni WWE dll knihovny (a nekdy dokonce konkretni verzi), navic zadna romka neni z principu lidske prace bezchybna a na testovani a chytani much a musek WWE romek urcite vyrobce stravi vice casu nez s CSY romkama. To je cely muj pohled na lokalizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    25

    Pánové, tak jsem výkon přenastavil z "automatický" na "normální" a výsledek je takový, že se výrazně snížila pohotovostní doba, ale stejně výrazně se PDA zrychlilo. Jeho předchozí šnekovitost přičítám prodlevě při tom, než si uvědomí, že právě vykonává něco náročného a přepne se do vyšších otáček. Takže režim "auto" nebrat!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    59

    Minulý týden jsem udělal HR a stahnul jsem aktualní lokalizaci (to že byla jiná jsem poznal v rozdílu velikosti oproti stáhnuté při kopi N560ky někdy v dubnu nebo květnu) a náběh TT5 je mnohem rychlejší asi o polovinu. Dřív start trval něco přes minutu a teď je to tak do 15 s.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    6

    Ahoj mám prosbu uvažuji o koupi Loox n560, chtěl bych se zepat jestli tady není někdo z okolí Olomouce, rád bych před koupí viděl toto zařízení na vlastní oči. díky Roman
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Moje zkušenost:
    Po zakoupení LOOXe jsem nainstaloval plnou lokalizaci a potom ostatní soft. TomTom se opravdu spouštěl neuvěřitelně pomalu, ostatní rychlost PDA mi přišla celkem normální na to, že používám procesor v režimu "auto".
    Po přečtení této diskuze jsem se pokusil Interwrite nejdříve vypnout a potom i celý odinstalovat. Po odinstalaci ale TomTom nabíhá naprosto stejně pomalu a dokonce dny v týdnu se mi na Today zobrazují česky a čeština se objevuje sporadicky i na jiných místech, z toho vyplývá, že Interwrite korektně odinstalovat nelze.
    Provedl jsem tedy HR a neinstaloval lokalizaci žádnou, ani malou. TomTom startuje 8-10 vteřin max. ostatní rychlost PDA mi přijde o něco svižnější, zrychlilo se taky bootování.
    Nainstaloval jsem tedy ostatní věci co jsem měl před HR i Real VGA, ale problém se zpomalením už se neobjevuje.
    Jediné co mi trošku vadí je to, že pokud například Pocket Informant mám v CZ tak mi špatně zobrazuje diakritiku například v nastavení, předpokládám, že je to chybějícími CZ fonty, to zatím nevím jak vyřešit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    V Settings nastav Regional settings na Czech a budou se ti fonty zobrazovat korektne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Nevim, jestli to nekomu pomuze, ale ted jsem si par hodin hral s Tomtomem 5.21 nainstalovanym na zbrusu novym N560 bez lokalizace - a rozhodne beha rychleji nez na PL720 (taky bez lokalizace).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Surgical
    V Settings nastav Regional settings na Czech a budou se ti fonty zobrazovat korektne.
    Super, díky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    0

    aku aktualnu aktualizaciu mas na mysli????ja som dostal na cd verziu 9.1 a na www strankach je len 9.0????
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    59

    Prostě jsem stáhnul a nainstaloval tenhle soubor IWPRO_CZ_Loox_90_08031.exe a jde to rychleji. Velikost souboru 6696 kB, datum vydání 3.8.06.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Surgical
    V Settings nastav Regional settings na Czech a budou se ti fonty zobrazovat korektne.
    @hoj, asi lama otazka ale pokud se nenahraje lokalizace a jenom se predne regional settings na czech tak budu moci pouzivat ceskou dotykovou klavesnici, nebo je treba ceskou klavesnici doinstalovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-08-2010, 11:58
  2. N560 a rychlost USB Upload/Download?
    Od jad_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-03-2007, 11:55
  3. Rychlost SD karty pro N560
    Od fahrus_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 13-10-2006, 15:09
  4. FSC N560 - rychlost prenostu na SD kartu PC2PDA
    Od erazer2k5 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 16-06-2006, 17:50