Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: servis pro MDA 2

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    87

    Před časem sem to řešil tady - http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=14050
    Neví někdo kontakt?Nebo jinej servis?Dík.BADMOPAR
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    servis na MDAáčka od HTC je GSMobile
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    tazatel měl asi namysli(viz odkaz) All Service telel s.r.o
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    87

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    tazatel měl asi namysli(viz odkaz) All Service telel s.r.o
    Přesně tak,hledal sem ho na netu,ale nějak se mi nedařilo,až včera sem je našel v adresaři firem.Jaký s nima máte zkušeosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    125

    Co stím mda2 máš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    87

    viklá se mi spodní konektor
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    to chce ruskej šroubovák (kladivo) a ne reklamaci
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    87

    Tak sem si vzal ten konektor do parády a dobrá zpráva je,že nabíjení chodí skvěle.Ta špatná,že v kolíbce vůbec nereaguje,ani na Activesync ani na dobíjení.Neví někdo co s tím?Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    6

    Problem se spodnim konektorem u MDA2 jsem mela taky, zacal se vyklat, nebyla mozna synchronizace ani nabijeni (ktere jsem resila nabijenim druhe baterky pres kolebku). Zkusila jsem All Service na IPaku, tam mi rekli, ze to neopravi, MDA nakonec skoncilo u GSMobile, ktere si za opravu zauctovalo pres 1000Kc.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. E-TEN servis
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 107
    Poslední příspěvek: 13-10-2009, 22:40
  2. servis
    Od lemiks v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-09-2008, 11:03
  3. Servis???
    Od mdave v sekci Yakumo
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-08-2007, 08:27
  4. servis iPAQ?
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-06-2002, 22:55