Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Mio Today PlugIn

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj,
    Mám tehle problém. Mio Today PlugIn jako takový se mi nelíbí a na today zbírá zbytečně moc místa, na druhu stranu ty ikonky dole na liště se hoděj (BT, rotace disp, Vypnutí) Nedá se to nějako udělat abych vyhodil ty zástupce z today, ale aby mi tam zustaly ty dolní ikonky?
    Předem dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    22

    Stačí spustit aplikaci (např. automaticky "po spuštění") \windows\AllInOne.exe a dolní lišta se zobrazí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    Mám stejné přání jako Milan. Vipere, můžeš mi, prosím tě, tu metodu trochu polopaticky popsat? Vypnul jsem Mio menu v today, našel jsem ve "windows" ten AllInOne.exe a nakopíroval jsem ho do "Windows/Autorun" (přitom z toho adresáře zmizel adresář "Storage Card"...). Když na AllInOne.exe poklepám, tak se ty žádané ikony zobrazí. Ale po zapnutí Mia (zkoušel jsem to jen pomocí SR) na todayscreen nejsou. Jak to udělat, aby se spustilo automaticky?
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Musis so do složky windows/spartup/
    vyvorit zastupce te aplikace AllInOne.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    Díky. Také jsem na to mohl přijít sám. Úpně to bije do očí, ale prostě jsem skočil na první náznak řešení, ten adresář autorun se mi prostě sám vnutil... ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nj, stane se ja taky obcas neco takhle zlamim
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Lze nějak tento plugin editovat? Je jiný v romce R51 i R55. Pokud bych je chtěl skloubit - jde to? No, mělo by, ale jak? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HTC Home - today plugin
    Od urys v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 02-07-2008, 16:04
  2. VB .NET - today screen plugin?
    Od Zax_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-02-2008, 22:34
  3. Calendar Today plugin
    Od j333x v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-06-2007, 23:03