Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Zobrazování během navigace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    1) Jde někde v nastavení I-GO nastavit aby se zobrazovaly názvy měst a vesnic při průjezdu? Když vjíždím do města tak vidím na obrazovce vykreslenou oblast města ale ne název, naskočí až určitá ulice, kterou se projíždí! stejně tak nejsou vidět názvy měst/vesnic okolo kterých se projíždí.

    2) jak je to tedy s POI, proč není vidět např. benzinová stanice když kolem ní projíždím?

    děkuji na odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    ad 1) - nejde... Ze všech programů, které používám, nezobrazuje žádý z nich názvy měst/obcí v nějakém speciálním poli na obrazovce. Pouze při 2D pohledu ve větším měřítku.
    ad 2) - je třeba si nastavit v jednotlivých kategoriích POI, kterou kategorii (ev. podkategorii) si nechat zobrazovat. - Pak se ikona příslušné kategorie zabarví do modra a všechny POI v této kategorii se budou zobrazovat při navigaci. Alespoň mně se ale zdá, že iGO zobrazí ty body velmi pozdě a je velmi jednoduché očekávaný bod "přejet", takže je stejně lepší dívat se na informační cedule u silnice...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    123

    ad 1) možná by to šlo, ale musel by se jeden pošťourat v nastaveních, co jsou v souborech v DATA.ZIP - předpoklídám, že máš na mysli takové to zobrazení názvu obce, co dělá např. TomTom u centra té obce.

    ad 2) jak píše kopacek, je potřeba si zobrazeni POI zapnout. Ale i tak jsou ikony POI zobrazovány v módu navigace opravdu hodně pozdě, většinou až ve chvíli, kdy téměř míjím např. benzínku. Opět se to dá asi řešit přepsáním hodnot nastavení v souborech v DATA.ZIP, ale kdosi to už zkoušel, bez valnějšího úspěchu... :?

    EDIT: viz třeba tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    díky za odpovědi, jednu chvílli jsem používal Navigon Mobile 5 a ten právě ukazoval jméno obce kterou se projíždělo.

    To POI zkusím nastavit, jinak podle některých screen-shotu je vidět že POI to ukazuje po celé mapě.

    Ještě dotaz, podařilo se někomu rozchodit upozorňováni na překročení rychlosti? nastavil jsem si 100km/h limit a jel 120km/h a nic ani pípnutí!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    Tofik: to nastavení varování na překročení rychlosti i s limitem jsem nastavil normálně v menu. Ale vypnul jsem to, kdo měl pořád poslouchat "překročil jste povolenou rychlost" ops: . A na Slovensku to bylo úplně hrůza, protože v i-Go mají chybu a v obcích mají nastavený limit jen 50 km/h a ne 60 km/h. Vůbec ty rychlosti v SK moc neseděly. Napsal jsem jim, prý děkují a programátoři budou řešit. V ČR je to docela dobře podchycené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    40

    Tá rýchlosť sa dá nastaviť buď v absolútnych číslach, alebo percentuálne. Chvíľu mi to trvalo, kým som to na Slovensku nastavil, ale funguje to vcelku dobre. V dedine ma to upozorní pri prekročení 60km/hod (stačilo by aj pri 65-70 km, ale bol som rád, že som to vyladil aspoň takto) a vonku pri cca 102-105 km/hod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1

    Dotaz
    Dosud jsem používal TomTom navigátor 5 nebo 6 a jsem spokojen, ale rád bych otestoval iGO, z netu se mi podařilo stáhnout iGo 2006 Europe, bohužel běhá chvíli a pak se komplet kousne PDAso. Použil jsem summer update, ten mi našel nové aktualizace, nakopčil je na SD kartu do adresáře např iGO_2006, použil jsem igo.2006.summer.update.patch.zip přepsal jim původní soubory, vše klouzlo. Na stole běhá super cca hodku bez problému, ale jak mile vemu iGO do provozu tak běží cca 10 minut a pak prozměnu lehne celé PDA (Typhon M500 MYGUIDE Windows Mobile 2003). Nemá někdo podobné zkušenosti, případně zda někdo neví jak by to šlo plně zprovoznit.
    Díky za jakékoliv info
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Zkus nepoužívat staženej z netu, ale normálně koupenej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    sorry, ale myslim, ze nie kazdy mna polmesacnu vyplatu na kompletnu mapu europy.... nie ja robim chybu ze stahujem, ale ti, co urobilo iso obrazy s crackmi

    a takisto robi chybu aj vyrobca, ze nema ziadnu demo verziu, ktora by sa napr mne zisla, ako 1-dnovemu majitelovi PDA, tak by by si mozno aj nejaky soft LEGALNE kupil, ale najoprv chcem vyskusat vsetky moznosti, a demo len od softu be.on.road je podla mna malo, aby som mal prehlad, co mi najviac vyhovuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Tak by tak řekl, že se tu přestaneme bavit o tom, či je warez dobře nebo špatně a už vůbec ne o tom, jak zprovoznit warezové kopie na PDáčku!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Shasínání displeje během hovoru ?
    Od JackalJackal_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-05-2009, 18:52
  2. Display během hovoru
    Od jsman v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-03-2009, 15:19
  3. Vox se během hovoru sám vypne
    Od MS70_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-06-2008, 13:51
  4. Změna hlášení během navigace
    Od kokoskokos v sekci iGO
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 21-04-2007, 18:34