Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 17 z 17 PrvníPrvní ... 7151617
Zobrazené výsledky: 241 až 250 z 250

Téma: RichesseGPS - freeware geocachingový a GPS software

  1. #241
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    69

    jsem uplny zacatecnik a chtel bych to taky zkusit, jen nevim co delam spatne
    regnul sem se na geocaching.com vyhledam si kesky, ulozim je na kartu v .loc a kdyz dam import tak mi to hodi chybovou hlasku import failed
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #242
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    69

    Tak už jsem na to přišel, chyba asi v Opera mobile, stáhnutí v PC a následný import funguje, když si to stáhnu přímo v PDA tak to nepřečte .loc

    jinak sem včera našel první kěšku
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #243
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    3

    Mám HTC Touch Diamond 2 a ne a ne se připojit. Pořád mi hlásí "GPS Connection failed"
    Mám aktuálně verz Richesse GPSi 2.1 . Chtěl jsem zkusit geocaching, ale nemůžu nají žádný software co by mi fungoval. Můžete mi poradit?
    Chtěl jsem se jen zeptat, jak vyhledává tento program družice pro signál? Využívá anténu jako Wi-Fi nebo vše jde přes GPRS? Děkuji za odpověď, můžete mě konatktovat přes SZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #244
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    D2 má GPSku v sobě, nejede přes GPRS.

    Máš dobře nastavenou GPSku v Richesse? Koukni v programu do Menu --> Options --> záložka GPS a tady pro D2 bys měl mít nastaveno Port: COM4 a Baud-rate: 57600 ( pokud jsi nepřenastavoval GPSku v systému ). Jinak na Geocaching můžeš vyzkoušet třeba ještě aplikaci GCzII.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #245
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    3

    Děkuji, vím, že má TD2 GPS anténu, ale nelezlo mi do hlavy, proč stále nemá GPS signál alespoň z jedné družice ...
    Co se týká toho druhého programu: GCzII, je dobrý nebo má nějaké bugy, chyby a nedokonalosti? Předem děkuji za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #246
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Takže Richesse stále nefunguje nebo už jo?

    Co se týká aplikace GCzII, je také free a diskuse je zde ve vedlejším vlákně. Moc "nekešuju", ale zatím jsem nenašel nějakou chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #247
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vývoj aplikace je ukončen viz a jako open source v tom asi nikdo nepokračuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #248
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    3

    To je velká škoda... zajímalo by mě totiž, zda nemám nějak divně nastavenou GPS, protože jsem zatím nenašel žádnou kešku. Takže buď program nefunguje tak jak má nebo kešky někdo šlohnul ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #249
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak to fakt neporadím - nekešuju. Snad někdo jiný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #250
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Jestli máš dobře nastavenou GPSku poznáš tak, že dole stiskneš GPS On a pochvíli ti musí nabíhat modré sloupečky co jsou vedle kompasu ( při nefunkční GPSce jsou bílé ). Jedinné nastavení GPSky je v Menu --> Options --> GPS - Port a rychlost / Baud-rate.

    Koukám, že máš D2, tak osobně si myslím, že důvodem nenalezení žádné kešky bude statická navigace u zařízení čipem Qualcomm. Přihledání a dohledávání kešky se musíš rychlejš pohybovat, protože pohyb pod cca 4km/h GPSka vyhodnocuje jakože stojíš na místě a tudíž i kompas neukazuje správně.

    Musíš si najít způsob dohledávání. Já se kolem kešky vždy trošku proběhnu :-D a zatím z těch několika málo co jsem hledal mi zůstali utajeny jen dvě.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 17 z 17 PrvníPrvní ... 7151617

Podobná témata

  1. RichesseGPS pro HD2
    Od MilaCzeque v sekci HD2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-12-2009, 11:06
  2. Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 11:23
  3. RichesseGPS
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 07:06