Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 17 PrvníPrvní ... 7891011 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 250

Téma: RichesseGPS - freeware geocachingový a GPS software

  1. #121
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Mozna by bylo snazsi to proste stahnout a zkusit. Ja ti pochopitelne nedokazu rict na 100%, ze to pojede, protoze s navigacema jakou mas ty zadny zkusenosti nemam. Ale IMHO by to jit mohlo. Takze to zkus a dej vedet. Urcite se ta informace bude hodit vic lidem. O tom fora jsou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    4

    takze som to vyskusal a bohuzial na Mio710 to nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    11

    >duhovej_vil
    nejake vyjadreni ke komentarim zde publikovanym?
    a co ty ruzne navrhy? jak se k tomu stavis a jestli je mozne to zapracovat...

    chapu ze to delas ve volnem case a nevydelavas na tom... ale vsichni tu jsou urcite nadrzeni na nejake info
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    2

    Nejdříve bych chtěl poděkovat za fajn softík.
    A mám jeden dotaz. Mám staženou poslední verzi richessegps 1.0.3 a při zapsání poznámky k Waypointu (záložka Notes) se tato neuloží. Při znovuotevření kde nic, tu nic ....
    Je to pouze můj problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    11

    posledni je verze 1.0.4, tahle uz neni beta.
    a pokud ti nejde ukladani bodu tak ji stahni znova, asi prvni den tam byl nahrany chybny build... (pokud ti to stejne nepujde, tak nejdriv smaz cache prohlizece a pak teprve stahuj).

    jinak obcasne vytuhavani programku se mi stava, nekdy kdyz zvolim bod, prepnu na compas, pak zpatky na seznam bodu, kliknu na bod, dam select a nic... uz to visi... ale nejak presne to nasimulovat neumim...

    jo a taky me napadl dalsi maly zlepsovak: on se totiz richesse po kliknuti na OK vpravo nahore zavre (alespon podle tMan-a). Bylo by dobre bud tam mit X misto OK at je jasne ze to zavira, nebo by to mohlo aplikaci minimalizovat na spodni listu.. nebo tak nejak . Pac minimalizace mi nejak nejde... (na aceru n35, wm2003se)

    toliko vytek, jinak samozrejme smekam
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od foxx
    >duhovej_vil
    nejake vyjadreni ke komentarim zde publikovanym?
    a co ty ruzne navrhy? jak se k tomu stavis a jestli je mozne to zapracovat...
    Pracuju na tom. Vsechno jsem si poznamenal k sobe. Musim ale nejdriv par veci zkusit, jestli pujdou udelat tak, jak si myslim, ze by mohli jit. Ted momentalne jsem mimo domov a resim jiny problemy, ale ke konci tydne na to sednu a uvidime, co z toho bude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od elese
    Nejdříve bych chtěl poděkovat za fajn softík.
    A mám jeden dotaz. Mám staženou poslední verzi richessegps 1.0.3 a při zapsání poznámky k Waypointu (záložka Notes) se tato neuloží. Při znovuotevření kde nic, tu nic ....
    Je to pouze můj problém?
    Nasel jsi chybu. Do dalsi verze opravim. Diky za hlaseni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Díky za fajn softík. Na hledání ho často používám. Jen stále nemůžu změnit ikonku z té hnusné staré na novou. Když jsem ho instaloval na WM 5 kde předtím starší verze nebyly, zobrazila se ta pěkná nová, ale na mém WM 2003 SE je stále ta stará a nemůžu se jí zbavit ani kopírováním té nové. Dokonce si soft i pamatuje starší nastavení. Možná by pomohlo toto smazat, jenže nevím kde.
    Díky a sorry, že hledám mušky a na jinak fajn prográmku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    To ale neni problem RichesseGPS. To je tim, ze wokna si ty ikonky cachuji. Soft-reset by ti mel pomoct (aspon u me to pomaha).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    To ale neni problem RichesseGPS. To je tim, ze wokna si ty ikonky cachuji. Soft-reset by ti mel pomoct (aspon u me to pomaha).
    I mě pomohl na změnu ikonky Soft-reset . ( Asus 636, WM5 )
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    Citace Původně odesláno od foxx
    >duhovej_vil
    nejake vyjadreni ke komentarim zde publikovanym?
    a co ty ruzne navrhy? jak se k tomu stavis a jestli je mozne to zapracovat...
    Pracuju na tom. Vsechno jsem si poznamenal k sobe. Musim ale nejdriv par veci zkusit, jestli pujdou udelat tak, jak si myslim, ze by mohli jit. Ted momentalne jsem mimo domov a resim jiny problemy, ale ke konci tydne na to sednu a uvidime, co z toho bude.
    supr! dik za rychlou odpoved...

    kurna nemuzu se dockat az bude po zkouskach, pak vyrazim na lov
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    26

    Tak sem zkousel co dovede tendle programek a zameril sem si aktualni pozici kde sem se nachazel a kdyz sem souradnice zadal do prohlizece (mapy.cz) tak me to ukazalo misto asi o 1km jinde nez sem se nachazel. Signal sem chytal z vicero (asi 5 satelitu) a TOMTOM ukazoval pozici, ktera vice odpovidala realite (nedokazal prekousnout ze su mimo silnici tak me ukazoval pozici na silnicu asi 10m dal, ale to na funkci nema vliv)
    Tak netusim v cem by mohl byt problem.
    verze programu 1.0.3
    Masinku sem na to mel svoju.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    LukeH: A pouzival jste stejny zapis souradnic? Tj. treba DD,DDDD nebo DDMMSS (jako to ma Seznam)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    26

    Tak to netusim, ale kdyz to budu brat podle poctu cisel v souradnicich tak bych to tipl na DD MM.MMM kterej mam nastavenej ja.
    A zkousel sem to tam najit jakej format pouzivaj a nenasel tak pokud to nekdo vi tak by to mohl prasknout a nebo me poslat nekam kde je to uz znamy jakej format zapisu pouzivaj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    LukeH: Znova opakuju, ze na mapy.cz Seznam pouziva (minimalne pro zobrazeni) DDMMSS,SS, takze pokud jste to zadal jako DDMM,MMMM je chyba jasna. Mate priklad souradnic, ktere jste tam nechal vyhledat, mozna vkladat to jde ve vic formatech
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 17 PrvníPrvní ... 7891011 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. RichesseGPS pro HD2
    Od MilaCzeque v sekci HD2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-12-2009, 10:06
  2. Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 10:23
  3. RichesseGPS
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 06:06