Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 17 PrvníPrvní ... 56789 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 250

Téma: RichesseGPS - freeware geocachingový a GPS software

  1. #91
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Petr007: Neni nic snazsiho nez zkusit a napsat nam ;-) Myslim, ze duhovej_vil i WM 5 testuje na emulatoru
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Tak se zdá, že mám první bugreport ... ťuknutí na "+" v seznamu bodů neudělá nic ... někdo další stejné projevy?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    Uups, máš Ty pravdu. "+" nemá žiadnu odozvu - napriek tomu, že v predchádzajúcej verzii sa dal pridať nový waypoint. Mám Loox C550 a Nokiu LD-3W (pre autora)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    33

    Mám také problém s přidáním waypointu pomocí tlačítka "+". Další novým bugem je i to, že ve chvíli kdy nejsem spojen s gps modulem, tak po tapnutí na záložku "Compass" se mi celý program ukončí což ve verzi 1.0.2. nebylo. Jinak je to nejspíš vše v pořádku. Ikonky jsou super. Vlastním ASUS P525 + BT GPS Evolve(MT3). Doufám, že autor bugy brzy vyřeší. Jinak je to super softík. Díky za něj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od Petr007
    Funguje tento program i na WM6 Smartphone? Konkrétně mi jde o HTC Vox.
    Díky.
    Rychly pohled do sekce system requirements ti rekne, ze to na Smartphone nebezi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Ohledne toho pridavani: na web jsem uploadnul spravnou verzi. Takze uz by to melo jit. To mam z toho, kdyz na tom delam celej den a pak jeste dlouho do noci. Sorry.

    To padani pri prepnuti na zalozku Compass je ted taky ok. To byl vedlejsi efekt nefunkcnosti toho pridavani waypointu.

    Takze si stahnete spravenou verzi z webu a vzhuru na lov!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    11

    Tak pri kliknuti na kompas mi nic nepada, ale tlacitko "+" je ponekud tvrdohlave a NIC nedela...
    stahovano 7.5.2007 ve 19:00 - to uz by mela byt ta opravena verze, tak nevim co delam spatne...
    pouzivam acer n35

    Jinak musim pochvalit, program je to uzasny a ikonky jsou super!

    EDIT: jeste pridavam md5 od CAB souboru:
    70edb63275745ff0fc90252a02436609
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    33

    Tak už mi to maká precizně. Teda alespoň se zdá. Tlačítko "+" funguje v pohodě a při nespojené gps lze kliknout na záložku "Compass". Moc díky za opravu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od foxx
    Tak pri kliknuti na kompas mi nic nepada, ale tlacitko "+" je ponekud tvrdohlave a NIC nedela...
    stahovano 7.5.2007 ve 19:00 - to uz by mela byt ta opravena verze, tak nevim co delam spatne...
    pouzivam acer n35

    Jinak musim pochvalit, program je to uzasny a ikonky jsou super!

    EDIT: jeste pridavam md5 od CAB souboru:
    70edb63275745ff0fc90252a02436609
    Asi mas problem s cachovanim. spravna MD5 pro CAB je: 00777cb455384d56dedde0de3ddd1417, pro zip je: 9e5058a5173e1cf10c587bb746c5659b, velikost zipu je: 37 689 B
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    11

    JJ, na vine byl prohlizec...
    ted uz to jede jak ma!

    diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Tak jsem tu zatím neopravenou verzi testoval v terénu a ... jako jo ... 1:1, ale program je v tom nevinně ... to nenalezení bylo hlavně proto, že jsem měl sebou synka a on neměl pro hledání keše pochopení a chtěl házet kamínky do vody a vůbec ho ta voda nějak přitahovala

    Měl bych námět na vylepšení ... pípací navigace ... že by to pípalo se stupňující se periodicitou podle vzdálenosti od kešky ... něco jako 20m a víc ... píp ... dvě sekundy ... píp ... 15-20m ... píp ... sekunda a půl ... píp ... 10-15m ... píp sekunda ... píp ... bla bla bla ... 1m píp ... píp ... píp ... a čistě teoreticky 0m ... pííííííííííí...
    A co mě k tomu vede? Sledovat display, terén a syna ... docela zabíračka
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    33

    Ta signalizace vzdálenosti by nebyla špatná, ale já bych raděj uvítal možnost importu waypointů z dalších formátů, které se vyskytují např. na poi.cz. Nikdy totiž přesně nevím kde budu mít možnost se zastavit a bohužel nemám možnost se připojit v terénu na net a stáhnout si LOC soubor ze stránek geocachingu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    52

    Od verze 1.0.0.1 jsem neustale spokojenejsi uzivatel. Ja bych taky mel namety na vychytavky. Jedna je ohledne zhasinani obrazovky. Privital bych kdyby nezhasinala a druha moznost exportu pointu. Stava se mi ze si menime pointy a z RG neni moznost exportu tak holt musime opisovat rucne.

    Ted jsem objevil dalsi malou chybku na krase. Pri trideni kesek. Po vypnuti a zapnuti programu si nepamatuje posledni trideni a tridi dle abecedy. Mozna pri trideni by se mi libila i moznost tridit dle typu kese
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    To: javim
    To pípanie znie ako skvelý nápad. Pripomína mi to Votrelcov K napätiu z nájdenia kešky to pridá aj taký ten iný adrenalín.

    Inak je to vynikajúci programík. Ale nápad by som mal ešte jeden: možnosť priamo sa pripojiť ku geocaching.com a sťahovať si info o keškách priamo do programu, prípadne aj možnosť "nájsť najbližšiu kešku".
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    bobo.4150.sk: A pak uz jen pridelat k PDA kolecka a nechat ho objevovat cache samotneho, ne (pripadne jen s lidskym dohledem pres webkamerku ). To uz by nebyl geocaching, ale primo harvesting - vysadit v nejake oblasti 20 PDA s robotickymi koncetinami a nechat je tyden hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 17 PrvníPrvní ... 56789 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. RichesseGPS pro HD2
    Od MilaCzeque v sekci HD2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-12-2009, 10:06
  2. Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 10:23
  3. RichesseGPS
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 06:06