Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 17 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 250

Téma: RichesseGPS - freeware geocachingový a GPS software

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    To jsem presne cekal, ze se tu posnafete, o tom proc nebyl ten ci onen nazev prijatej. Ne to si delam srandu... :-D To me neberte vazne... :-)

    Fakt to bylo tezky rozhodovani a neco jsem vybrat musel - GPStool bylo pitomy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    - GPStool bylo pitomy.
    Tak uz jen poprosit beechera nebo jineho moderatora, aby krome sebechvaly prejmenoval i vlakno z GPStool na novy nazev
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hotjovo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34

    MZ MZ je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pouzivam ACER N30 s GPS pripojenym do USB.Seriovy port je emulovany ako COM9 specialnym driverom.
    Ine navigacne sw umoznuju bez problemov zadat aj COM9 a bolo by fajn keby to umoznil aj RichesseGPS - inak to zial neviem otestovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    Tak kdyby jeste sla ta podpora gpx. moc moc prosiiiim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Kdyz mi posles na mail nejaky (2-3) vzorky, tak no problem. Hlavne by v jednom vzorku melo byt vice cachi.

    Ja jsem se to snazil nejak vykutat z gc.cz, ale neuspesne (asi mam volsovy ruce).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    Tak poslano. Jeste me napadlo ze kdyby ukazoval momentalni presnost (3 metry, 10 metru......) bylo by to fajn
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Dalsi verze 1.0.2 je k dispozici a testovani.

    ChangeLog:
    + format souradnic ve tvaru (DD.DDDD, DD MM.MMMM, DD MM SS)
    + podpora pro soubory ve formatu GPX
    - nabizime 12 COM portu misto puvodnich 8

    Diky vsem za ochotu, testovani, navrhy na vylepseni, bug reporty a spolupraci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    supr, jestli muzu par pripominek

    - import gpx funguje skvele. Dal jsem nacist vsech 2500 trvalo to asi 5 minut ale povedlo se.
    - pouzivam pro gps virtualni port aby mi mohlo bezet vice aplikaci najednou, bohuzel kdyz ho zadam i do Richesse vyskoci chybova hlaska: GetCommState failed: 21
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    Mám PDA Yakumo Delta s integrovaným GPS na "COM2:SerialCable on SP2". Ozi i TomTom to najdou, ale v RichesseGPS nastavím COM2 a ono nic
    Co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od Spook
    supr, jestli muzu par pripominek

    - import gpx funguje skvele. Dal jsem nacist vsech 2500 trvalo to asi 5 minut ale povedlo se.
    Ok, dik za zpravu.
    Citace Původně odesláno od Spook
    - pouzivam pro gps virtualni port aby mi mohlo bezet vice aplikaci najednou, bohuzel kdyz ho zadam i do Richesse vyskoci chybova hlaska: GetCommState failed: 21
    Cim vytvaris ten virtualni port (jaky prg?), abych si tu tu mohl replikovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od ivosak
    Mám PDA Yakumo Delta s integrovaným GPS na "COM2:SerialCable on SP2". Ozi i TomTom to najdou, ale v RichesseGPS nastavím COM2 a ono nic
    Co s tím?
    Pokud to nehaze zadny okna s chybama, tak se to asi k portu pripojilo. Je GPS zafixovana? Jinak RichesseGPS nic neukaze.
    Druha vec: komunikuje GPSka standardem NMEA?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    Už je to dobrý, omlouvám se. Nevím, proč to předtím tak tvrdošíjně nechtělo pracovat, žádná chybová okna to nedávalo. Asi bylo něco seklého v systému, zresetoval jsem to a teď to funguje. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    Cim vytvaris ten virtualni port (jaky prg?), abych si tu tu mohl replikovat?
    tak pouzil jsem na to jiny software a pracuje to uz v poradku, omluva....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    zdravim,

    nedari se me spojit s GPSkou a haze to ze nemuze otevrit port 55 (a je jedno co tam nastavim)

    co delam spatne? dikes

    EDIT je to 1.0.2
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00173868_GPS_Q5qF.jpg 
Zobrazení: 39 
Velikost: 19.6 KB 
ID: 5361  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 17 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. RichesseGPS pro HD2
    Od MilaCzeque v sekci HD2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-12-2009, 11:06
  2. Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 11:23
  3. RichesseGPS
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 07:06