Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 17 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 250

Téma: RichesseGPS - freeware geocachingový a GPS software

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    a mas vypnutou static navigation? to by mohlo byt prave tim, ze ti bezi v rezimu do auta. over pomoci softiku sirftech nebo aplsirf
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    uff, to jsem si teda dal :-) oba softy fungují nějak divně a jediné čeho jsem dosáhl bylo, že jsem si přepnul chip do SIRF modu a nemoh ho vrátit do NMEA! nakonec jsem dokázal něco co jsem po prvních hledání na netu považoval za nemožné a to factory reset chipu a to pomocí tohohle prográmku http://www.gpspassion.com/fr/downloads.asp?id=1 ... sorry za OT, chápu že GPStool se to moc netýká :-) ... no teď když už vím jak to vrátit do původní konfigurace tak budu pátrat dál po možnosti vypnutí tý Static Navigation .... jen pro upřesnění, celé jsem to dělal na Asus A636 s WM5
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    no nemel by to byt problem prepinat mezi mody, ale zkus snizit baud rate nebo jeste lepe to nastav podle doporuceni vyrobce GPSky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Já mám nastaveno Baud-rate na 4800,spojení v pohodě.Chtěl bych poprosit o radu jak dostat LOC soubor do PDA,zatím jsem na to nepřišel,ale zkouším,díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Zpusobu je nekolik:
    • Pripojit se PDAckem k netu, prihlasit se na geocaching a stahnout to odtama.
    • Stahnout ho na desktopu, nahrat na kartu, dat do PDA, importovat
    • Stahnout ho na desktopu, a nahrat do PDA pres active sync, importovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Díky,už jsem na to přišel,v kroku 1 jsem neměl potvrzenou licenci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    tak jsem si dneska chtěl zprovoznit po HR tuto app a není možné nastavit jiný komunikační port než COM1 a 9600, resp. nebere mi to co jí nutím a tudíž se mi na BT GPSku nepřipojí. Zatím jdu hledat jinou app podobného ražení.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Co presne jste udelal? Abych si to tu mohl replikovat a problem prip.odstranit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Nainstaloval jsem CAB, spustil zástupce, pak "Setup" a ať nastavuji co chci, tak se mi aplikace s BT GPS po stisku "GPS on" nespojí. A když pak dám "GPS off" a znovu "GPS on" tak na mě vyskočí hlášení "Can not open serial port: 55"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Poradřilo se nějak nasimulovat můj problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Nepodarilo se mi to. Ale nasel jsem chybu, ktera by s tim mohla souviset (nepropaguje se nastaveni portu). Behem dneska zkusim opravit a nabuildovat novou testovaci verzi.

    Pozn.: Jinak ten kod 55 znamena, ze dany port neexistuje, coz bude souviset s tou propagaci nastaveni portu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Takze verze 1.0.1 je uvolnena pro testovani.

    Co je novyho:
    - prejmenovani na RichesseGPS (rozhodoval jsem se dlouho a bylo to tezky)
    - pokud LOC soubor obsahuje vic cachi, naimportuji se vsechny (ne jen ta prvni)
    - opraven bug pri ukladani nastaveni
    - sloupce s indikaci sily signalu od satelitu pouzivaji vyraznejsi barvu
    - v zalozce Points je sloupecek s checkboxem, aby se mohly oznacit jiz navstivene cache
    - lze radit podle jednotlivych sloupecku (vzest./sest.)

    Diky za testy, navrhy, chybova hlaseni.

    Vyzbrojte se novou verzi a vzhuru na lov!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    - prejmenovani na RichesseGPS (rozhodoval jsem se dlouho a bylo to tezky)
    O ctihodny, jaka cest...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    beecher: No já jsem se hned díval na začátek diskuze, který "dobrák" poradil takový šílený název ve FR
    Jako kdyby srozumitelné GeoCacheFinder nebo můj návrh Find it! TM bylo něco méněcenného
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pripominky autorovi aplikace, je to jeho rozhodnuti...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 17 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. RichesseGPS pro HD2
    Od MilaCzeque v sekci HD2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-12-2009, 11:06
  2. Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 11:23
  3. RichesseGPS
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 07:06