Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 14 z 17 PrvníPrvní ... 41213141516 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 196 až 210 z 250

Téma: RichesseGPS - freeware geocachingový a GPS software

  1. #196
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    0

    mám problém na TyTNII jsem měl funkční Richesse, ale najednou se mi přestal chytat. Po spuštění Richesse mi to nechce najít žádné satelity, na záložce GPSInfo mi to hlásí Status: Running, ale jinak se nic neděje. Netušíte nekdo čím by to mohlo být? Zkoušel jsem soft reset, odinstalovat/nainstalovat a nic. Jiné GPS softy jedou bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #197
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    zdravim

    chtel jsem se zeptat jestli ulozene mista (bookmarky) lze exporotvat do googelmpas

    dikes

    EDIT - kdyz si nejakou pozici ulozim .. kde to najdu? kam se to uklada? dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #198
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Do googlemaps formatu se exportovat neda (zatim)
    Vsechno je ulozeno v jednom souboru (.pois) v instalacnim adresari
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #199
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2

    Tvuj program se mi osobne dost zamlouva chtel bych ho vyzkouset ale bohuzel mam smrtphone HTC VOX S710 neslo by to malinko upravit i pro chytre telefony?!

    slo by s tim něco dělat ?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #200
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Sorry, ale bohuzel neslo. Brani tomu tyto faktory:
    1) nemam smartphone -> neni motivace to psat
    2) nemam s tou platformou vubec zadny zkusenosti, co vim, tak se to v nekterych rysech DOST lisi, cili by se ztoho musel udelat dalsi samostatny projekt, ktery by sdilel nektere casti s PPC verzi.
    3) volny cas (nejvetsi problem)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #201
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2

    V tom případě chápu a neřeším díky za odpověď.Hodně zdaru ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #202
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    3

    Ahoj, dneska chci vyzkouset Richesse, mam nainstaleno a vypada dobre. Jediny problem: neprisla jsem na to, jak zobrazit napovedy a poznamky (mam GPX vycucnyty Skrysotlacem z geocaching.com). Ve zdrojaku ty informace jsou, jen nevim jak je zobrazit..?

    Eeehm, tak jeste jeden problem: nenajde mi to ani JEDINEJ satelit. GPS options jsem nastavila podle programku MIO, kterej mi na stejnym miste nasel satelitu 7 (COM2, 4800). Pomooooc!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #203
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    tak jsem to vyzkousel ale stejne se mi Richesse nepodarilo rozchodit, nekde neco delam spatne

    geocaching jsem chtel zatim jen zkusit tak jsem do sw nechtel davat penize a chtel jsem zkusit svuj HTC TyTN II (WM 6).

    poradite mi nekdo co delam spatne?

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #204
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    S TyTN II by mela fungovat beta 1.2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #205
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Potvrdím i verze 1.1 funguje na TyTN II.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #206
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    Citace Původně odesláno od FALCO_01
    Potvrdím i verze 1.1 funguje na TyTN II.
    potvrzuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #207
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    je sqele ze vam to funguje
    ale mi ne
    nepodarilo se mi pripojit na satelity - nefunguje gps ani kdyz utikam, ani kdyz popojedu autem (v miste kde tomtom jede bez problemu)
    a stava se mi, ze mi to uplne zatuhne a musim restartovat

    pls co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #208
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Tak chlopi a devcata, je tu RichesseGPS 2.0 beta.

    Dost jsem predelal GUI, aby se to dalo lip ovladat v terenu.

    Zmeny jsou tyto:
    - na hlavni obrazovce je velkej kompas s sipkou, ktera ukazuje k cili Ukazujeme daleko vic informaci (Azimut, nadmor. vysku, souradnice, vzdalenost k cili, rychlost pochybu, HDOP, kvalitu signalu ze satelitu).
    - kompas se nam otaci plynuleji, sipka ne
    - tap'n'hold na nazvu waypointu da kontextovy menu s ID kesky
    - tap'n'hold na souradnicich da kontext menu s pozici (zem. sirka, zem. delka)
    - tyhle dve veci jsou pro logovani v terenu pres wap.geocaching.com a jiny vylomeniny

    - velky zeleny tlacitko prida waypoint
    - blede modry s kompasem prepne na zalozku s kompasem
    - svetle zluty prepne na psani poznamky
    - modry ukaze info o kesi (stazeny z geocaching.com) - vice viz nize

    - konfigurace se provadi v Menu | Options
    - zakladni informace z GPS sledujeme v Menu | GPS info (rekne nam, zda si RichesseGPS rozumi s GPSkou)
    - nez vyrazime, jdeme do Menu | POI manager (veskera sprava POI se deje zde)
    * tady muzeme importovat soubory typu, .loc, .gpx, .ov2
    * zde oznacujeme zda je cache hotova, nasli/nenasli moji radcove, atd.
    * kdyz oznacime cache za nalezenou, zapamatujeme si datum/cas - pro pozdejsi logovani - info k dohledani na detailech o kesi (Menu | edit)
    * taky muzeme exportovat, bud do RichesseGPS formatu (.rp) - typicky si zalohujeme pred HRknutim, nebo muzeme exportovat body do KML a ukazat si to v Google MAPS/Earth (co slibim, to udelam)
    * nejzajimavejsi je Download Info, to se pripoji na geogaching.com a stahne to HTML stranku s info o kesce, tohle HTML se pak ukaze, kdyz na hlavnim okne tukneme na tm. modry tlacitko (tady vidime info o velikosti cache, atd. takze se to nemusi ukladat jinde - elegantni reseni, ze?)
    * HTML se uklada do podadresare cache, mazat se to zatim musi rucne...
    * Downloadovani je dost primitivni, ale v zakladu by to melo stacit (hlavne uz zadne prepinani do pocket IE :-)
    * kdyz vybereme bod a klikneme na Navigate, tak nas to zacne navigovat k vybranemu bodu

    - Menu | Radar nam ukaze seznam cachi serazenych podle toho, jak jsme od nich daleko (hura!), casem snad bude i pohled zvrchu
    * tlacitko navigate dela to samy co v POI manageru

    To je asi vsechno, tak stahujte a testujte. Ja to zatim jeste moc nezkousel, ale jiz brzy v terenu...
    Doufam, ze zmeny se vam budou libit aspon tak jako me
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #209
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Člověče, jsi se pochlapil, vypadá to pěkně. Já už jsem myslel, že jsi to odepsal. Tak uvidíme, vyzkoušíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #210
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    104

    Co říct, než výborně, výborně, výborně!

    Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 14 z 17 PrvníPrvní ... 41213141516 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. RichesseGPS pro HD2
    Od MilaCzeque v sekci HD2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-12-2009, 10:06
  2. Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 10:23
  3. RichesseGPS
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 06:06