Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 17 PrvníPrvní ... 21011121314 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 250

Téma: RichesseGPS - freeware geocachingový a GPS software

  1. #166
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Další drobnost: V poznámce se při větším množství textu nezobrazí posuvník. Teď jsem si tam nakopíroval instrukce k multině, naštěstí se tam dá dostat šipkama.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1

    Podařilo se někomu tenhle soft rozchodit na Xda Orbi ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od bernex
    Podařilo se někomu tenhle soft rozchodit na Xda Orbi ?
    Ja mam HTC ARTEMIS P 3300 od Vodafonu (coz je, myslim, to samy) a rozchodit se mi to nepodarilo. Nedela to nic. Pritom tomTom mi normalne funguje. Je to v nastaveni portu gsm? Ale jaky mam nastavit? Metodou pokus - omyl jsem zatim nic nevyresil, stale status:running a ni.
    Diky, Richard
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    ricky_cz: Pravdepodobna pricina problemu je v tomhle, podobna hlaseni mam i pro GPSAuto, tak se na to zkusim mrknout (pripadne jestli se povede vyresit duhovemu vilovi, doufam, ze se sveri ). Do te doby muzete pouzit nejaky port splitter, ktery by mel virtualni porty nasimulovat korektne

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307004
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    jj, splitter - to vetsinou radim. Obcas (bohuzel jen obcas) to pomuze. Psal mi clovek, co se snazil splitter pouzit a porad mu to neslo. Nicmene nemusi byt chyba ve splittru - certvi, co s tim vyvadel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    52

    Vsimnul jsem si dalsiho divnosti. Myslel jsem si ze sipka je zelena kdyz se blizim k cili a cervena kdyz se vzdaluji. Ale posledni dobou se mi stava ze i kdyz se blizim tak je sipka chvili cervena chvili zelena. Co tedy oznacuje barva sipky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Tohoto jsem si také všiml ... ale zatím jen jednou a to tento víkend v sobotu ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Melo by to byt tak, ze pokud jde clovek smerem k cili, je zelena, jinak cervena. Bohuzel se mi bezne stava, ze je sipka cervena i kdyz smeruju k cili. Problem asi bude v pozdnim zobrazni dat nactenych z GPS. Uvidim, co se s tim da delat - problem je v tom, ze se to bude blbe ladit ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Když se k cíli blížím, šipka směřuje ode mne. Když se vzdaluju, míří někam za mě.

    Barvu neřeším, tomuhle problému bych s dovolením dal opravdu nízkou prioritu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    52

    samozrejme ze nizkou prioritu (jen jsem si chtel ujistit jestli nejsem lama a barvy neznamenaji neco jineho) spis dalsi problem ktery jsem objevil je ve trideni kesek. A to ve trideni dle cache type sice se to pretridi ale v menu to vypada jako by bylo setrideno dle status (je u status tecka)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    RichesseGPS 1.2 beta je k dispozici pro testovani.

    Co je novyho:
    - spousta oprav (drobnych i vetsich)
    - ukladaji se jinak POIka (predtim do registru, ted do souboru). Takze pred upgradem si zalohujte POIka
    - lepsi XML parser (libexpat) -> lepsi podpora importu LOC a predevsim GPX. Pokud pouzivate pRSSreader, muze to rvat pri instalaci konflikt na libexpat.dll, tak to preskocte - o funkcnost byste nemeli prijit.
    - drobne upravy GUI (info z GPS na samostatnym dialogu, speacialni stranka pro poznamky, pokud je zvoleny bod, ke kteremu navigujete, jine drobne upravy)
    - pridan COM0
    - udelal jsem fix pro P3300 (hlasil ricky_cz), jak tu psal Mem_. Prosim, komu to hlasilo, ze stav je Running, ale nic to nedelalo, tak to zkuste znovu, tahle oprava by to mohla resit (zkuste to nejdriv bez port splitteru, prip. i s nim). Rozhodne dejte vedet, zda to pomohlo nebo ne.
    - exportuje se do my-poi.rp (drive my-poi.loc)
    - fix ohledne diferencniho GPS, predtim se nic neukazovalo, ted uz by melo.

    Enjoy!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    52

    takze odzkousel jsem programek na artemisu a vse uz vypada ze funguje jak ma. Ale tyden jsem ho testoval na mem variu plus nokia ldw3 a tady bych rekl ze jsou nejake chybky. a to ze kdyz vypnu richesseGPS a zapnu tomtoma na presun tak tomtom neni schopen najit gpsku. musim ruzne povypinat a pozapinat gps a vario aby se to znovu chytlo. a druhej takovej problemek a to si myslim ze je taky po pouziti richesse bylo to ze jsem vse v pohode vypnul (myslim richesse) ale obrazovka se mi v pravidelnych intervalech zacala rozsvecovat a zhasinat (cirka pulminuty svitila a na pulminuty zhasla
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Odzkouseno na E-Ten glofiish X500+ verze RichesseGPS 1.2 beta, funkcni. Vcera jsem odlovil svoji prvni cache ;-)
    Pouze pri vypinani GPS povelem GPS Off se objevuje chybova hlaska "Read error (6) The handle is invalid."

    Nastaveni pro pripadne zajemce z rad X500+ :
    port: COM4
    baudrate: 57600

    doporucuju vypnout statickou navigaci pomoci APLSIRF.EXE

    Drobne namety pro autora:
    - bylo by mozne zobrazit nekam na zalozku Compass i souradnice zadane/importovane ?
    - bylo by mozne pridat volbu, aby nezhasinal display ?

    Diky Radegast
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    Melo by to byt tak, ze pokud jde clovek smerem k cili, je zelena, jinak cervena. Bohuzel se mi bezne stava, ze je sipka cervena i kdyz smeruju k cili. Problem asi bude v pozdnim zobrazni dat nactenych z GPS. Uvidim, co se s tim da delat - problem je v tom, ze se to bude blbe ladit ;-)
    Citace Původně odesláno od Termiter
    Když se k cíli blížím, šipka směřuje ode mne. Když se vzdaluju, míří někam za mě.

    Barvu neřeším, tomuhle problému bych s dovolením dal opravdu nízkou prioritu...
    Netusim, na zaklade jakeho algoritmu je volena barva sipky, takze nechci pusobit jako vseznalek, ale reseni by mohlo byt pomerne jednoduche. Pri zpusobu pouziti GPS, kdy ji drzim pred sebou a jdu vicemene za sipkou, by mohlo stacit, kdyby se vzala do uvahy poloha spicky sipky. Pokud je v horni polovine - zelena, v dolni polovine - cervena.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od radegast
    Odzkouseno na E-Ten glofiish X500+ verze RichesseGPS 1.2 beta, funkcni. Vcera jsem odlovil svoji prvni cache ;-)
    Pouze pri vypinani GPS povelem GPS Off se objevuje chybova hlaska "Read error (6) The handle is invalid."
    Dik za zpravu.
    Citace Původně odesláno od radegast
    - bylo by mozne zobrazit nekam na zalozku Compass i souradnice zadane/importovane ?
    Myslis souradnice bodu, kam te sipka naviguje?
    Citace Původně odesláno od radegast
    - bylo by mozne pridat volbu, aby nezhasinal display ?
    Kouknu co s tim pujde udelat. Vim, ze jsem to uz jednou nekde resil, ale nepodarilo se mi na nic prijit ;-(

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 17 PrvníPrvní ... 21011121314 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. RichesseGPS pro HD2
    Od MilaCzeque v sekci HD2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-12-2009, 10:06
  2. Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 10:23
  3. RichesseGPS
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 06:06