Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 17 PrvníPrvní ... 89101112 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 250

Téma: RichesseGPS - freeware geocachingový a GPS software

  1. #136
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    A nebo si to v RichesseGPS prehodit na DD MM SS a vrazit na mapach.cz tyhle cisla... Ovsem s tim, ze RichesseGPS desetiny a setiny sekund neukazuje. Takze by tam zase mohla byt nejaka nepresnost, ale uz ne tak velika.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    26

    Tak presne takhle sem to potreboval vysvetlit. uz to ukazalo presne. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    11

    tak, a mam tu zas par veci
    provozovano na acer n35, wm2003se, richesse v1.0.4

    tlacitko "GPS on" gpsku zapne, ale uz se ji neda vypnout "gps off" nedela nic, vypnout se da leda ukoncenim programu. (zde bych take rad pripomenul tu myslenku o X misto OK...)

    dale na karte "info" nerozumim tem sloupcum, zrejme predstavuji silu signalu s tech kterych satelitu, ALE mel jsem tam 3 sloupce a dole poznamku ze jsou 4 used a 4 in view... tak sakra bud je to chyba nebo tomu nerozumim.
    EDIT: tak jsem tedkom sledoval ty sloupce a je to jeste zamotanejsi... vykreslench bylo 6 sloupcu, ale dole mi psalo 4 used 7 in view (nebo 5 sloupcu a satelity byly 3/6)... proste ulpne jina cisla, nez to zobrazeni...

    imho ta zalozka "info" by tam ani nutne nemusela byt... stacilo by altitude presunout taky ke kompasu a udaj o pouzivanych satelitech tam dat nejak ve formatu 3/6 a bylo by vystarano... a ty sloupecky se signalem uz tam jsou...

    a ukladani poznamek pri pridavani bodu nefunguje od verze 1.0, ale to uz tu bylo rozebrano...

    tak doufam ze to nezni vsechno moc kriticky, ale jako spokojeny uzivatel chci prispet k dalsimu rozvoji
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Tak jsem si dneska hral s tim nocnim rezimem a spatna zprava je, ze to nejde udelat jednoduse, takze to odkladam na neurcito...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Verze 1.1 beta je na svete (download).

    Co je noveho:
    -FIX: Poznamky se neukladaly
    -FIX: Nepamatovalo si to razeni
    -FIX: pousteni/ukoncovani komunikace s GPS
    -ADD: Razeni podle typu cache
    -ADD: jednoduchy export pointu (do \My Documents soubor se jmenuje my-poi.loc)
    -ADD: misto OK je krizek
    -ADD: mimimalizace do listy dolu (system tray)
    -ADD: novy typ bodu: Moje POI (My POI)
    -ADD: Import OV2 souboru (ty co se daji sosnout z poi.cz)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    11

    -poznamky se ukladaji korektne
    -minimalizovat mi to jde jen pomoci tmana. Minimalizovana aplikace je dole v systray, ale ikonku nema zarovnanou doprava jako ostatni, ale ikonka je uprosred listy (a jeste trochu doleva). po tapnuti na ikonku se nic nedeje. Program se obnovi, kdyz tapnu na prazdne misto vedle ikonek v systray, tam, kde by spravne mela byt ikonka od richesse
    a pokud tam davas tu minimalizaci, tak by mozna bylo prakticke, aby se program po "vykrizkovani" minimalizoval a vypnout by se dal jen pomoci file-exit... ale to je jen muj nazor...
    -diky za export! je tam ale malinky bug, export funguje jen u poi ktere jsou typu "my-poi" pri pokusu o export normalni cache program pada.
    -zapinani a vypinani GPSky se zda fungoavt korektne... nezkousel jsem vsak v terenu

    si teda vymyslim, co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od foxx
    -minimalizovat mi to jde jen pomoci tmana. Minimalizovana aplikace je dole v systray, ale ikonku nema zarovnanou doprava jako ostatni, ale ikonka je uprosred listy (a jeste trochu doleva). po tapnuti na ikonku se nic nedeje. Program se obnovi, kdyz tapnu na prazdne misto vedle ikonek v systray, tam, kde by spravne mela byt ikonka od richesse
    a pokud tam davas tu minimalizaci, tak by mozna bylo prakticke, aby se program po "vykrizkovani" minimalizoval a vypnout by se dal jen pomoci file-exit... ale to je jen muj nazor...
    Me to jde minimalizovat i bez tMana. Problem s tou ujetou ikonou mam taky. Jinak se mi to chova presne jak pises. Po tapnuti na krizek, jde dolu do tray. Kliknutim na tray se obnovi. Ukonci se pres File | Exit.
    Citace Původně odesláno od foxx
    -diky za export! je tam ale malinky bug, export funguje jen u poi ktere jsou typu "my-poi" pri pokusu o export normalni cache program pada.
    Posli mi ten file (LOC), ze kteryho jsi tu cache importoval, at si to zkusim u sebe.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    11

    ok, odeslano.
    LOC je origo stazeny z geocaching.com

    nicmene X mi program zavira. Jedine v pripade z v tmanu nastavim minimalizaci po tapnuti na X (bud globalne nebo ve vyjimkach) tak po tapnuti na X оpravdu minimalizuje... ale je zajimave ze pak neni videt v tmanovi ... ale to je mozna vlastnost systemu, ze to co je na liste neni v procesech... se v tech mobilnich vecech moc nevyznam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    7

    Díky za skvělý Soft!
    Poznámky se však při vytvoření nového bodu neuloží. Funguje to pouze, když se poznámky přidají do již vytvořeného bodu (Kliknout v seznamu na již existující bod pak na tlačítko „Info“ a na záložku „Notes“, napsat poznámku a potvrdit „OK“.). Ale při zadání poznámky přímo při vytváření nového bodu se bohužel neuloží. Dále poznámky zmizí při Exportu bodů. Při Importu ze souboru „my-poi.loc“ v načtených bodech již nejsou.

    Zkoušel jsem to na Asus A632N (WM5).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Jakým způsobem si, prosím, zazálohuju data? Občas je třeba dělat HR... Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Zatim nijak, ale na exportu se pracuje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Díky za odpověď. Nebylo by pro uživatele výhodnější, kdyby byla data uložená v nějakém souboru - adresáři, který by byl buď na kartě, v My Documents, nebo ještě lépe volitelně?
    Po HR pak stačí nahrát aplikaci a pokračuju tam kde jsem skončil.
    Samozřejmě nevím jak je program stavěný, třeba je tenhle požadavek nereálný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    7

    Nešla by udělat v RichesseGPS možnost nastavení formátu DD MM SS.SS místo DD MM SS ? Pro přesnější zadání bodu např. z mapy.cz.
    Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    11

    to uz tam je!
    staci se podivat do options...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    7

    V options je nastavení DD MM SS (přesnost na sekundy). Já měl na mysli DD MM SS.SS (přesnost na setiny sekundy). Nebo jsem něco přehlédl? Každá rada dobrá!

    Děkuji předem!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 17 PrvníPrvní ... 89101112 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. RichesseGPS pro HD2
    Od MilaCzeque v sekci HD2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-12-2009, 10:06
  2. Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 10:23
  3. RichesseGPS
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 06:06