Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Nepřipravenost A701 na WM5

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    A701 chybí například kontextové klávesy, tak se chci zeptat jak je to s pamětí. Jestli se při odebrání baterie, třeba na týden, vymaže klasiky jako u ostatních WM5 jen RAM-neuložená data, nebo i paměť s nainstalovanými aplikacemi a daty? Jestli i na tohle nebylo Mio připraveno, byl by to problém.
    Citace z manuálu: Bod 4.1: Pro zachování údajů, včetně jakýchkoli informací, programů nebo nastavení, které jste přidali do vašeho A701, musíte udržovat nepřetržité napájení A701.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    cokoliv s WM5 nemusi mit neustaly prisun enegrie, jen se provede ten softreset...nebo se pletu? kontextova tlacitka nahradi prirazeni jejich funkci tlacitkum klasickym, stejne je na tom trebas Acer n3xx, nebo jina PDA...jinak muzu doporucit neco takoveho, existuje myslim i nejaka ceska varianta, ktera se vyvijela zdarma (nebo to byla na XDA developers, nevim...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Bod 4.1 uzivatelskeho manualu ma zajiste puvod v sablone, kterou byl manual na nektere ze starsich zarizeni s WM2003, A701 skutecne pracuje s persistent storage, takze o ztratu dat pri vybiti neni treba mit obavy.

    Kontextova tlacitka pro ovladani strojku s WM5 nejsou nezbytne nutna, spickou palce bez problemu kliknes do oblasti displaye se stejnym efektem, jako bys stiskl kontextove tlacitko, ktere by bylo umisteno o par milimetru nize...Ne, v tom bych opravdu problem obvladatelnosti A701 nespatroval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od kubisz
    cokoliv s WM5 nemusi mit neustaly prisun enegrie, jen se provede ten softreset...nebo se pletu?
    Nepleteš. Dáš nabít a pak jen soft reset. Tedy pouze na WM 5.0 - na starších hard reset a nutná obnova ze zálohy nebo nová instalace všech softů. Mohu potvrdit oba případy z vlastní praxe.

    Chyba bude v návodu nebo možná jen u překladu. Schválně koukni do naglického návodu, zda to tam je taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    OK, díky, přesně to jsem chtěl slyšet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Dneska mi Mio přišlo! Je to super věcička..
    Jan mam takovej zakladni lamerskej dotaz. před tím jsem měl MDAc a nejsem tedy na WM5 zvyklej. Akdyž už setady bavíte o tech kontextovejch tlačítkách.. dá se nějako nastavit jejich funkce v Today režimu? A pak druhá věc, kde se ve WM5 zjisti IMEI pristroje?
    Předem dík za odpovědi (snad to neni zas tak velkej OT )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Porad tamtez - Settings/Device Informations/Identity
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Bud sem blbej a nebo to tam nemam
    Mam tam akorat About a v tom mam sice nejaky DeviceID ale tam se da nastavit jen jmeno
    V jakym ma bejt to SerialN Number formatu?

    Edit: OK tak to SN uz mam ale jak jsi psal to IMEI tak tam to neni, nemam tam ani ikonku Device Informations
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    Milan: jestli si dobře vzpomínám, tak IMEI se vyvolá *#06#. SN je u Mia pod baterií. A nastavení tlačítek je v nastavení/tlačítka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    sorry, blbě sem se vyjádřil myslel jsem funkci ten softwarovejch kontextovejch tlačitek. Mám tam nastaveno "Telefon" a "Kontakty"
    ten telefon je tam uplně zbytečně, když telefon můžu vyvolat i zeleným tlačítkem se sluchátkem. Tak sem se chtel zeptat jestli tam třeba misto toho "Telefon" nemůžu dát něco jiného
    Jeste doplnujíci dotaz: kolik má to SN znaku? To co mam na krabici má 10 a v te registraci do Mio clubu jich tam mam zadat 11.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    Jake vyhody budu mit kdyz si pristroj zaregistruju na Mio-tech.be? Nejde tam treba ofiko stahnout novy sowt?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 162
    Poslední příspěvek: 29-12-2007, 17:35
  2. Mio A701 - R65
    Od jimar v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 18:39
  3. Mio A701 - ROM Oki|024.65a.66.3.5
    Od Martynet_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-01-2007, 01:22
  4. MIO A701 a SMS
    Od venna_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-10-2006, 20:16
  5. Kde MIO A701
    Od karpro v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-07-2006, 15:23